Samir-Adrian Cîmpean, secretar general al Instituției Prefectului Sălaj pentru încă șase luni

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a emis decizia de numire în funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Instituției Prefectului Sălaj a sălăjeanului Samir-Adrian Cîmpian, numirea urmând să intre în vigoare la data de 27 mai 2022.

Decizia vine în contextul în care funcția este ocupată deja de Samir-Adrian Cîmpian de la sfârșitul anului trecut, în prezent fiind vorba de un nou mandat pentru o perioadă de șase luni.  „Având în vedere adresa Ministerului Afacerilor Interne nr. 12.015 din 11 mai 2022, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/3.517 din 11 mai 2022, propunerea formulata de Instituția Prefectului – Județul Sălaj prin adresa nr. 2.682 din 17 martie 2022, precum și adresa Agenției Naționale a Funcționarilor Publici nr. 12.824/2022, în temeiul art. 29 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ prim-ministrul emite prezenta decizie: Începând cu data de 27 mai 2022, domnul Samir-Adrian Cîmpean, șef serviciu al Serviciului juridic, contencios administrativ și apostila, exercită, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Instituției Prefectului Sălaj, pentru o perioadă de 6 luni”, se arată în decizia prim-ministrului.

Fotografie cu caracter ilustrativ

 

One Thought to “Samir-Adrian Cîmpean, secretar general al Instituției Prefectului Sălaj pentru încă șase luni”

  1. […] Prim-ministrul Nicolae Ciucă a emis decizia de numire în funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Instituției Prefectului Sălaj a sălăjeanului Samir-Adrian Cîmpian, numirea urmând să intre în vigoare la data de 27 mai 2022. Decizia vine în contextul în care funcția este ocupată deja de Samir-Adrian Cîmpian de la sfârșitul anului trecut, în prezent fiind vorba de un nou mandat pentru o perioadă de șase luni.  „Având în vedere adresa Ministerului Afacerilor Interne nr. 12.015 din 11 mai 2022, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu… Citeste mai mult […]

Leave a Comment