Localități clujene, împânzite de cerșetori din Sălaj

Zeci de cerșetori din Sălaj au fost prinși pe raza mai multor localități clujene, iar după ce au fost amendați, polițiștii i-au trimis acasă. Și nu sunt cazuri izolate. Sunt zeci de cerșetori din Sălaj care acționează mai nou pe raza județului Cluj.

Probleme au fost semnalate în Dej și Cluj Napoca, potrivit datelor publicate de colegii de breaslă din județul vecin. Din păcate, în cele mai multe cazuri, amenzile rămân neplătite, iar cerșetorii continuă să apeleze la mila publică. Probleme din cauza cerșetorilor sălăjeni au fost înregistrate și în Satu Mare. Potrivit autorităților, mulți dintre cerșetori provin din Jibou, Romita, Românași, dar și din alte localități sălăjene. Cei mai mulți cerșetori se deplasează cu trenul până în localitățile unde vor să acționeze. Probleme sunt și în Sălaj din cauza cerșetorilor, aceștia fiind întâlniți mai ales în parcările centrelor comerciale.

Fotografie cu caracter ilustrativ

 

One Thought to “Localități clujene, împânzite de cerșetori din Sălaj”

  1. […] Zeci de cerșetori din Sălaj au fost prinși pe raza mai multor localități clujene, iar după ce au fost amendați, polițiștii i-au trimis acasă. Și nu sunt cazuri izolate. Sunt zeci de cerșetori din Sălaj care acționează mai nou pe raza județului Cluj. Probleme au fost semnalate în Dej și Cluj Napoca, potrivit datelor publicate de colegii de breaslă din județul vecin. Din păcate, în cele mai multe cazuri, amenzile rămân neplătite, iar cerșetorii continuă să apeleze la mila publică. Probleme din cauza cerșetorilor sălăjeni au fost înregistrate și în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment