Saga continuă: se caută manager la Casa Municipală de Cultură din Zalău

După eșecul primului candidat care s-a înscris în cursa pentru ocuparea postului de manager la Casa Municipală de Cultură din Zalău, concursul a fost reluat. Din păcate, singurul candidat care a avut curajul să-și depună dosarul de concurs a obținut nota 1,38 la analizarea și notarea proiectului de management, nefiind admis la ce-a de-a doua etapă a concursului care presupunea susținerea proiectului de management în cadrul interviului. Anunțul privind nota obținută a fost înregistrat și încărcat pe site-ul Primăriei Zalău în data de 3 aprilie. Prin urmare, procedura de concurs se va relua în termen de maximum 30 de zile. Poate a treia încercare va fi cu noroc.

3 Thoughts to “Saga continuă: se caută manager la Casa Municipală de Cultură din Zalău”

 1. […] Zalău în data de 3 aprilie. Prin urmare, procedura de concurs… Articolul Saga continuă: se caută în manager la Casa Municipală de Cultură din Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

 2. Anonim

  Sa facă dom’ne un eseu pe tema caprei cu trei iezi.Dacă’i ies trei iezi,o capră și un lup la numărătoare,să fie director ! Vrednic a fi !!!

  1. Valentin Cohan

   Mai bună ar fi tema:
   „Capra,tapul și trei iezi fac trei mii de căcărezi.
   Câti căcărezi fac capra si cu țapul fără cei trei iezi?!

Leave a Comment