Reparații pe drumurile naționale din Sălaj

Oficialii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj au anunțat efectuarea unor lucrări de reparații pe diferite tronsoane de pe raza județului Sălaj.

Într-un mesaj public se arată că lucrări de reparații cu mixtură stocabilă sunt efectuate pe DN 1 F, km 107-108, pe raza județului Sălaj. Reprezentanții DRDPC au adăugat că se lucrează și la producția de  mixtură stocabilă în stația de asfalt din dotarea unității în vederea efectuării lucrărilor de reparații pe raza de administrare a SDN Cluj, Bistrița, Zalău și Oradea. În același timp, oficialii direcției fac un apel la participanții la trafic pe care îi îndeamnă să nu mai arunce deșeuri pe marginea drumurilor, ci în spațiile special amenajate pe marginea drumurilor.

FOTO: DRDPC

 

4 Thoughts to “Reparații pe drumurile naționale din Sălaj”

 1. Ok

  O sa fie lucrați de calitate in perioada asta! România lucrului bine făcut!!!

 2. Anonim

  DUPA 8 ANI AU REUSIT SA ACOPERE GROAPA DE PE RUTA CRISENI-pensiunea TREI BRAZI….8 ani a stat groapa aceea in m8jlocul drumului neatinsa de nimeni….

 3. Anonim

  DE AMAR SA LE FIE LA TOTI PRIMARII SI SEFII DIN INSTITUTIILE STATULUI SI LA TOT NEMUL LOR …LA CA AU FURAT DE PE POPORUL ROMAN .

 4. Șeful

  Tot cu săritul pe mixtură e sport national, și la temperaturi cu minus mergea instalația infraroșu, dar daca e iNfra rosu nu se pupa cu PNL UL și gușterul plantat acolo de bode nu e prea isteț nici el

Leave a Comment