Proiectul privind intenția de cumpărare de către Consiliul Județean Sălaj a clădirii ASIROM a fost adoptat

Proiectul de hotărâre privind intenția de achiziționare de către Consiliul Județean Sălaj a clădirii ASIROM din zona centrală a municipiului Zalău a fost adoptat astăzi în ședința extraordinară a Consiliului Județean Sălaj.  Proiectul a primit 21 de voturi pentru și au fost înregistrate 9 abțineri.

În prezentarea proiectului se arată că valoarea imobilului este de aproximativ un milion de lei, iar oficialii Consiliului Județean Sălaj au anunțat  în cadrul ședinței precedente că achiziționarea clădirii este oportună având în vedere că se află în zona centrală a orașului și ar putea găzdui activitatea mai multor instituții aflate în subordinea administrației județene. Proiectul a iscat discuții în contradictoriu în ședința de săptămâna trecută. „Considerăm oportun să cumpărăm un spațiu care urmează să fie achiziționat în urma constituirii unei comisii care să negocieze cu cel care vinde acest imobil. Pentru transparență, îmi doresc ca fiecare grup reprezentat în consiliul județean să-și desemneze un membru în această comisie de evaluare și negociere”, a punctat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu. Urmează o etapă de negocieri în urma cărora se va decide dacă imobilul va fi cumpărat sau nu de Consiliul Județean Sălaj.

5 Thoughts to “Proiectul privind intenția de cumpărare de către Consiliul Județean Sălaj a clădirii ASIROM a fost adoptat”

 1. Friedrich Engels

  Nu mai incap bugetarii in clădirile actuale. Trebuie condiții domnule. E greu să nu faci nimic că nu știi când termini. In loc să reducă din aparat statul tot extinde.

  1. Ion

   Domnu comunist, Scoala Populara de Arta, institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean Salaj are nevoie de spatii pentru activitatile cu copiii si tinerii din judet,acum plateste chirie pentru ca nu are spatii suficiente.

 2. Functionaru

  Du-te in Cluj mă să vezi ce sediu are acolo se vede că n-ai scos nasu din Zalău in viața ta!

 3. pt functionaru`

  functionarule du-te tu-n cluj… daca vrei conditii de cluj…aici suntem in zalau…

 4. to eu

  p.s. oare cat o fi comisionul?????

Leave a Comment