Parcările neregulamentare din Zalău, taxate de „Ai parcat ca un bou”

Problema parcărilor este veche în Zalău și pare să se agraveze în contextul în care numărul mașinilor crește de la o lună la alta.

„Ai parcat ca un bou – Zalău” este pagină online care surprinde și îi taxează din plin pe cei care parchează pe trotuare, în mijlocul străzii sau în alte locuri decât cele special amenajate.

Administratorul contului ne-a trimis pe adresa de e-mail a redacției câteva fotografii pe care le-a surprins și postat, parcări catalogate ca fiind unele de „lux”.

Desigur, noi am acoperit numerele de înmatriculare ale acestor mașini, dar problema parcărilor este una reală. Nu comentăm imaginile, le lăsăm să vorbească. Suntem convinși că o creștere a numărului de parcări ar rezolva parțial problema mașinilor parcate neregulamentar.

Imagini trimise de „Ai parcat ca un bou – Zalău”

6 Thoughts to “Parcările neregulamentare din Zalău, taxate de „Ai parcat ca un bou””

 1. […] Problema parcărilor este veche în Zalău și pare să se agraveze în contextul în care numărul mașinilor crește de la o lună la alta. „Ai parcat ca un bou – Zalău” este pagină online care surprinde și îi taxează din plin pe cei care parchează pe trotuare, în mijlocul străzii sau în alte locuri decât cele special amenajate. Administratorul contului ne-a trimis pe adresa de e-mail a redacției câteva fotografii pe care le-a surprins și postat, parcări catalogate ca fiind unele de „lux”. Desigur, noi am acoperit numerele de înmatriculare… Citeste mai mult […]

 2. […] Problema parcărilor este veche în Zalău și pare să se agraveze în contextul în care numărul mașinilor crește de la o lună la alta. „Ai parcat ca un bou – Zalău” este pagină online care surprinde și îi taxează din plin pe cei care parchează pe trotuare, în mijlocul străzii sau în alte locuri decât cele special amenajate. Administratorul contului ne-a trimis pe adresa de e-mail a redacției câteva fotografii pe care le-a surprins și postat, parcări catalogate ca fiind unele de „lux”.  » Mai multe detalii […]

 3. Leontina

  Am sa-l reclam pe tâmpitul de administrator al contului respectiv! Bou e fiul lui tatăl sau! De ce jignește un animal! E un pupincurist ! Iar pe de alta “ parte de ce postați astfel de tâmpenii! Va plătesc? Cu siguranța ca DA!

 4. Doru

  Leontina, draga, cine nu este pupincurist in acest municipiu, in afara de tine?

 5. Adi

  Amu,sa fie sincer,exista unele locuri unde trotuarele sunt excesiv de late.In condițiile în care sunt tot mai puțin saraki ce umblă pe jos,parcă nu-mi pare din pozele văzute,că mașinile ale deranjează pe cineva.Decât daca este cârcotaș.

 6. Bela

  Da,există parcare la câțiva metri mai încolo,dar daca este loc pe trotuar,de ce sa nu parcheze acolo.

Leave a Comment