Nemulţumiri pe strada Kossuth. Limitatoare zgomotoase

Mai mulţi zălăuani care locuiesc în zona intersecţiei străzilor Kossuth şi Andrei Şaguna din Zalău ne-au anunţat că în apropiere, pe drumul principal, au fost montate limitatoare de viteză, iar o astfel de măsură nu a făcut decât să cauzeze, în opinia lor, şi mai mult zgomot, dar şi trepidaţii la trecerea maşinilor grele. Cei care ne-au sesizat la redacţie sunt nemulţumiţi de măsura aplicată şi consideră că este nepotrivită, apreciind că maşinile grele nu vor încetini la trecerea peste micile obstacole. La rândul lor, autorităţile speră că prim montarea acestor limitatoare, maşinile vor circula cu viteză mai redusă, iar riscul de accidente va fi unul mai mic. „Trec camioanele peste obstacole, iar când roţile trec peste obstacole, zgomotul produs este unul mai mare, şi trepidaţiile la fel”, ne-a scris unul dintre cei care locuiesc în zonă. Alţii consideră limitatoarele ca fiind necesare având în vedere numărul mare de accidente care au fost înregistrate aici în ultimii ani. Pe lângă disconfortul cauzat de lipsa şoselei de centură, intersecţia străzilor Kossuth şi Andrei Şaguna este cunoscută pentru incidentele rutiere înregistrate aici în ultimii ani. Mai multe camioane s-au răsturnat, iar încărcătura a intrat în curtea casei fostului inspector şcolar general, Ioan Abrudan.

7 Thoughts to “Nemulţumiri pe strada Kossuth. Limitatoare zgomotoase”

 1. […] Mai mulţi zălăuani care locuiesc în zona intersecţiei străzilor Kossuth şi Andrei Şaguna din Zalău ne-au anunţat că în apropiere, pe drumul principal, au fost montate limitatoare de viteză, iar o astfel de măsură nu a făcut decât să cauzeze, în opinia lor, şi mai mult zgomot, dar şi trepidaţii la trecerea maşinilor grele. Cei care ne-au sesizat la redacţie sunt nemulţumiţi de măsura aplicată şi consideră că este nepotrivită, apreciind că maşinile grele nu vor încetini la trecerea peste micile obstacole. La rândul lor, autorităţile speră că prim montarea… Citeste mai mult […]

 2. […] Mai mulţi zălăuani care locuiesc în zona intersecţiei străzilor Kossuth şi Andrei Şaguna din Zalău ne-au anunţat că în apropiere, pe drumul principal, au fost montate limitatoare de viteză, iar o astfel de măsură nu a făcut decât să cauzeze, în opinia lor, şi mai mult zgomot, dar şi trepidaţii la trecerea maşinilor grele. Cei care ne-au sesizat la redacţie sunt nemulţumiţi de măsura aplicată şi consideră că este nepotrivită, apreciind că maşinile grele nu vor încetini la trecerea peste micile obstacole. La rândul lor,  » Mai multe detalii […]

 3. Anonim

  Asria de la primarie nu s normali . Sa pui pe centura la camioane… se zdruncina zona

 4. Tiberiu

  Puneți limitatoare pe lt.col. T. Moldoveanu că pe o alee îngustă și cu mulți copii în zonă se circulă cu viteza. Aici chiar sunt necesare.

  1. Anonim

   Si in zonele unde se fac noaptea raliuri sau in zonele cu scoli , gradinite si crese ar trebuie puse limitatoare de viteza.

 5. Anonim

  Oricum tirurile le distrug in 2 saptamani. Frectie la picior de lemn.

Leave a Comment