Medici de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, reținuți de procurori

Doi medici angajați în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Zalău au fost reținuți de procurorii sălăjeni, a confirmat în această seară pentru Magazin Sălăjean, conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. Este vorba despre doi medici chirurgi pediatri, ambii fiind depuși astăzi în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj. Conform acelorași surse, medicii sunt acuzați de fapte de corupție, respectiv de luare de mită. Conform unor surse judiciare, medicii reținuți sunt Horia Jidveianu și Ioan Așchilean.

11 Thoughts to “Medici de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, reținuți de procurori”

 1. […] Doi medici angajați în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Zalău au fost reținuți de procurorii sălăjeni, a confirmat în această seară pentru Magazin Sălăjean, conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. Este vorba despre doi medici chirurgi, ambii fiind depuși astăzi în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj. Conform acelorași surse, medicii sunt acuzați de fapte de corupție, respectiv de luare de mită. Citeste mai mult […]

 2. […] Doi medici angajați în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Zalău au fost reținuți de procurorii sălăjeni, a confirmat în această seară pentru Magazin Sălăjean, conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. Este vorba despre doi medici chirurgi, ambii fiind depuși astăzi în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj. Conform acelorași surse, medicii sunt acuzați de fapte de corupție, respectiv de luare de mită.  » Mai multe detalii […]

 3. Felicitări procurorilor

  Deși au cele mai mari salarii, tot nu le ajunge. Mai săturați-vă, să mai trăiască și alții !

  1. erno

   ii feliciti pe aia cu salarii de doua ori mai mari

 4. Cevilia

  Nemernicii!!! Mâine le vor daa control judiciar!!!

 5. Maricica

  Oameni ca aceștia ar trebui sa fie spânzurați in centrul orașului sau uciși cu pietre! Ticăloșii!!! Gunoaie!!!

 6. Ionut

  Maricica tocmai de aceea exista legi, pentru a nu fi ucisi in piata, spanzurati, etc. Am depasit de mult evul mediu, dar se pare ca numai unii. Pune mana pe carte, citeste si sa vezi ca altfel vei vedea lucrurile.

 7. Silvia Bodea

  Păcat ca se mai practică astfel de lucruri! După atâția ani de școală, după eforturile părinților de a le asigura condiții să învețe, iata ce face lăcomia! Imi pare rău să aud astfel de cazuri! Nu-i cunosc, dar asta simt!!!

 8. One

  Asa se intampla cand legile „speciale” ale doctorilor ( citez din memorie un fel de discurs al unui angajat DNA care facea o instruire prin institutiile sdtatului) , permite sa lucreaze la stat si asa aiba cabinet particular . Daca era la cabinet nimenii nu mai exista aceasta suspiciune.
  In spital, au 2 ore pe zi consulatii, si programarile la consultatie in spital dureaza cu lunile uneori. La cabinet, de la 16-20, si e timp berechet sa te primeasca in 2-3 zile chiar pe loc , bineinteles achitand un cost suplimentar. Cand esti sluga la doi stapani, uneori ii incurci.
  Au devenit cei mai mari evaionisti din pacate.

Leave a Comment