Lucrări de toaletare pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Sălaj a demarat o amplă acțiune de întreținerea a drumurilor județene, pentru o mai bună vizibilitate în trafic, sporirea gradului de siguranță a circulației, dar și asigurarea esteticii rutiere. Lucrările sunt executate de echipele societății Pază Obiective și Intervenție SRL, aflată în subordinea CJ Salaj, și constă în cosirea vegetației ierboase, îndepăratarea tufișurilor și a arbuștilor din vecinătatea carosabilului, precum și tocarea crengilor și a spinilor.

Operațiunile au demarat în luna aprilie, pe DJ 196 – limită județ Satu Mare – Cehu Silvaniei – Horoatu Cehului – Biușa – Benesat (aproximativ 8 km) și pe DJ 108T – limită județ Maramureș – Ulciug – Cehu Silvaniei (circa 5 km). În prezent se intervine pe DJ 108G, pe tronsonul Vârșolț – Crasna – Cizer – Vânători (30 km) și pe DJ 108A, pe tronsonul Românași – Jibou – Benesat (peste 41 km). “Din cauza vremii capricioase, campania de toaletare a debutat mai târziu decât ne-am fi dorit. Sunt încrezător, însă, că echipele societății Pază Obiective și Intervenție SRL vor recupera timpul pierdut. Ne dorim în Sălaj drumuri la standarde europene, pe care participanții la trafic să se simtă în siguranță. În plus, este obligația noastră, ca administrator al acestor drumuri, să asigurăm estetica rutieră”, a subliniat președintele  CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

 

Astfel de lucrări vor continua în perioada următoare și pe alte tronsoane unde situația o impune. CJ Sălaj administrează o rețea de peste 600 km de drumuri județene.

One Thought to “Lucrări de toaletare pe drumurile județene”

  1. Anonim

    nu ar fi rau sa curete si zalaul iesirea din ortelec

Leave a Comment