Lotul de autostradă Suplacu de Barcău – Nușfalău, în focurile facerii

Asociația Pro Infrastructură a anunțat astăzi că se lucrează într-un ritm constant la construcția porțiunii de autostradă cuprinsă între Suplacu de Barcău și Nușfalău. Inaugurarea lotului este programată pentru primăvara anului viitor.

„Contractul pentru cei 13,55 km a fost semnat în 30 septembrie 2020. Proiectul tehnic a fost aprobat în august 2021. Turcii de la Nurol nu rup norii, dar lucrează într-un ritm constant satisfăcător, care ne dă speranțe că își vor respecta contractul și vor putea inaugura lotul în primăvara lui 2023, deci în aproximativ 12 luni. Dar stați, vorbim de Autostrada Transilvania. Nimic nu e simplu aici. Acest scurt segment va fi muzeu dacă oficialii din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu vor găsi o soluție birocratică pentru execuția giratoriului provizoriu care să conecteze A3 cu DN19B/DC93, în zona Porț, la celălalt capăt (din est) având nodul Nușfalău inclus în proiect”, este mesajul asociației.

Foto: Asociația Pro Infrastructură

One Thought to “Lotul de autostradă Suplacu de Barcău – Nușfalău, în focurile facerii”

  1. […] Asociația Pro Infrastructură a anunțat astăzi că se lucrează într-un ritm constant la construcția porțiunii de autostradă cuprinsă între Suplacu de Barcău și Nușfalău. Inaugurarea lotului este programată pentru primăvara anului viitor. „Contractul pentru cei 13,55 km a fost semnat în 30 septembrie 2020. Proiectul tehnic a fost aprobat în august 2021. Turcii de la Nurol nu rup norii, dar lucrează într-un ritm constant satisfăcător, care ne dă speranțe că își vor respecta contractul și vor putea inaugura lotul în primăvara lui 2023, deci în aproximativ 12 luni. Dar stați,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment