Judecătoria Zalău nu a validat mandatul viceprimarului Fazakas Nicolae

Mandatul de consilier local al actualului viceprimar al municipiului  Zalău, Fazakas Nicolae, ales din partea UDMR în funcţia de consilier municipal la alegerile locale din 27 septembrie, nu a fost validat. Conform Agenţiei Naţionale de Integritate, Fazakas Nicolae se afla, la alegeri, sub interdicţia de trei ani de a ocupa o funcţie eligibilă, fiind găsit în incompatibilitate în perioada iulie 2012 – august 2013, deţinând în același timp funcţia de viceprimar al Zalăului şi cea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor în cadrul societății de transport local “Transurbis” (funcție pentru care nu a primit nicio indemnizație, n. red.). UDMR va fi nevoit să îl propună pe următorul candidat de pe liste, acesta fiind Szöllősi Tibor sau un alt candidat.

M. S.

4 Thoughts to “Judecătoria Zalău nu a validat mandatul viceprimarului Fazakas Nicolae”

 1. Anonim

  S-a trezit ANI ! Din 2012-2013 si pana in prezent ce a facut? Tocmai acuma s-a descoperit incompabilitatea ? Exact ca si in cazul Astrid Fodor din Sibiu. In ambele cazuri fiind vorba de o persoana din randul minoritatilor !

 2. Anonim

  Comentariul celui de mai sus e fără sens și logica!!! Ăștia chiar ca sunt nebuni!!! Vor cu orice preț funcții cu toate ca știu ca nu îndeplinesc condițiile!!! ANI nu este o instituție de florile mărului!!!

 3. Anonim

  Fazakas M. este 8 (opt) ani vicepresedinte (consilier)!, timp in care a fost compatibil ! Dupa 8 ani cinava se trezeste ca in prezent nu mai este . Acaesta sesizare este ciudata !

 4. Marie

  Ciudate legi mai sunt in tara asta…….. Unul cu 8 ani si jumatate condamnare poate fi primar in Bucuresti, altii prin tara care nu au produs nici un leu paguba, nu pot fi…..

Leave a Comment