Autoritățile sălăjene vor eliminarea transportatorilor care distrug drumurile. Camioanele vor fi cântărite

Consiliul Județean Sălaj va cumpăra un sistem de cântărire a încărcăturii camioanelor, totul din dorința de a proteja drumurile județene de autovehiculele supraîncărcate sau încărcate cu mult peste limita admisă.

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, a anunțat în ședința de astăzi că au început demersurile pentru achiziționarea cântarului atât de necesar în vederea eliminării abuzurilor comise de transportatorii care nu respectă limitele de tonaj stabilite pe drumuri și pot distruge partea carosabilă din cauza supraîncărcării mașinilor. Potrivit lui Dinu Iancu Sălăjanu, au fost luate în considerare mai multe tipuri de cântar, urmând să fie aleasă varianta potrivită pentru nevoile locale. Se va trece și la realizarea platformelor necesare punerii în funcțiune a cântarului, a mai spus liderul CJS. Dinu Iancu Sălăjanu a precizat că un asemenea cântar va fi amplasat fără știrea transportatorilor, iar controalele să fie unele corecte, care să vizeze eliminarea încălcării regulilor. Amplasarea cântarului va fi stabilită dimineața, devreme, de o echipă a Consiliului Județean Sălaj, totul din motive de eficiență.

Fotografie cu caracter ilustrativ

3 Thoughts to “Autoritățile sălăjene vor eliminarea transportatorilor care distrug drumurile. Camioanele vor fi cântărite”

 1. […] Consiliul Județean Sălaj va cumpăra un sistem de cântărire a încărcăturii camioanelor, totul din dorința de a proteja drumurile județene de autovehiculele supraîncărcate sau încărcate cu mult peste limita admisă. Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, a anunțat în ședința de astăzi că au început demersurile pentru achiziționarea cântarului atât de necesar în vederea eliminării abuzurilor comise de transportatorii care nu respectă limitele de tonaj stabilite pe drumuri și pot distruge partea carosabilă din cauza supraîncărcării mașinilor. Potrivit lui Dinu Iancu Sălăjanu, au fost luate în considerare mai multe… Citeste mai mult […]

 2. Anonim

  incepeti de la brebi la iesirea de la cariera grandemar

  1. Anonim

   Are Consiliul Judetean angajati pentru asemenea activitati? O initiativa buna daca vor fi consecventi in munca. Sa speram ca va fi o activitate permanenta si nu va fi abandonat sistemul de masurare intr-un depozit dupa cateva utilizari.
   Si ca rezultatul final sa fie disciplinarea transportatorilor sa respecte legea.

Leave a Comment