Anamaria Ielciu preia temporar atribuțiile directorului Casei de Pensii Sălaj

Interimatul la conducerea Casei Județene de Pensii Sălaj va fi asigurat de directorul economic adjunct al instituției, Anamaria Ielciu, potrivit oficialilor instituției sălăjene.

Directorul instituției, Marius Stanciu, a fost numit ieri secretar de stat în Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, acesta fiind propus pentru această funcție încă de la sfârșitul anului trecut. „Conform regulamentului de organizare și funcționare existent la nivelul Casei Naționale de Pensii, deocamdată, în lipsa mea, interimatul va fi asigurat de către directorul economic adjunct al instituției, dar asta se poate modifica printr-o decizie a președintelui CNP. Poate desemna pe altcineva dacă dorește. De luni va prelua Anamaria Ielciu atribuțiile directorului”, ne-a declarat astăzi Marius Stanciu.

Dorință de performanță

„Mi-am propus să fac performanță și în noua mea funcție, performanță pe care am reușit să o fac și aici, la Zalău, în conducerea Casei Județene de Pensii Sălaj. Asta îmi doresc. Mă voi implica și sper că voi reuși să fac performanță”, a punctat Marius Stanciu.

7 Thoughts to “Anamaria Ielciu preia temporar atribuțiile directorului Casei de Pensii Sălaj”

 1. Anonim

  Ăștia nu fac nimic în aceste funcții doar iau salarii nerușinate.Se lauda săracul că face performanță,unde-i, performanța?.Mancatori de bani.

 2. I.C.

  Și care sînt meritele ipochimenului, doar acelea că l-a pus partidul în funcții? Cum am învățat la biologie, funcția creează organul.

 3. Geanina

  Cât credeți ca o sa reziste in minister? Fac pariu ca pana la Paște! La fel ca Forț Calin de la Transurbis ! Asta-i România lucrului bine făcut! O Românie a ticalosilor și a impostorilor politici ! Bate-ar Bunul Dumnezeu !!!

 4. Anonim

  Și doamna Ielciu ce va ști să facă? Nimic ca și până acum. A fost pusă politic și acolo a rămas.

 5. CA

  Cu așa conducere ,vai de noi.

 6. Anonim

  Felicitari domnul Director Marius Stanciu pentru functia de Secretar de Star!

 7. Anonim

  Felicitari domnul Director Marius Stanciu pentru functia de Secretar De Stat!

Leave a Comment