„Obiceiuri de nuntă”, un nou dvd al Centrului de Cultură şi Artă

 

Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj a  finalizat, în această perioadă, prin secţia de conservare şi promovare a culturii tradiţionale, editarea unui nou dvd din arhiva video a instituţiei. După ce la finele anului trecut a fost realizat un dvd despre obiceiuri de iarnă/colinde, în această perioadă reprezentanţii instituţiei menţionate s-au oprit la obiceuri de nuntă din satele sălăjene Iaz, Gîlgău pe Someş şi Stîrciu.
Dvd-ul poate fi comandat la sediul Centrului de Cultură şi Artă sau telefonic. „În perioada următoare, ne propunem să edităm mai multe dvd-uri vizând cântecele şi dansurile populare din judeţul Sălaj”, au menţionat reprezentanţii instituţiei de cultură.
Secţia de conservare şi promovare a culturii tradiţionale aparţine, din octombrie 2010, Centrului de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj, instituţie a Consiliului Consiliului Judeţean Sălaj.

One Thought to “„Obiceiuri de nuntă”, un nou dvd al Centrului de Cultură şi Artă”

  1. Dana

    Iti place sa citesti? Si ti ar place citind sa inveti sa faci bani mai multi!? Vino in echipa noastra. Căutăm urgent colaboratori part-time sau full-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul „CARTE” la adresa de email: dana_tweety2002@yahoo.com

Leave a Comment