O elevă de la CNS şi-a lansat cartea – „Străinii”

Sala „Dialoguri europene” de la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Sălaj a găzduit, joi, lansarea volumului „Străinii”, semnat de Iarina Satmari – elevă la Colegiul Naţional „Silvania” din Zalău. Volumul tinerei autoare, în vârstă de 15 ani, a apărut în colecţia roman a Editurii „Caiete Silvane” cu sprijinul CCAJ Sălaj şi al Cenaclului literar Silvania. La eveniment au luat parte oameni de cultură, colegi, prieteni şi nu în ultimul rând profesorii Iarinei.
Autoarea volumului, Iarina Satmari, s-a născut la 9 iulie, 1999 la Zalău. Ciclul gimnazial l-a urmat la Şcoala Mihai Eminescu din Zalău, actualmente fiind elevă la Colegiul Naţional Silvania din Zalău în clasa a IX-a. Este pasionată de literatură, muzică şi film.

3 Thoughts to “O elevă de la CNS şi-a lansat cartea – „Străinii””

 1. Trahanache

  Felicitari, in special pentru exemplul pe care il dai tinerei generatii.

 2. Daniela

  Oferte de lucru in toata tara! Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! NU e MLM si NU e joc piramidal! Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email: daniela_s17@yahoo.com

  1. alin

   Esti jalnica cucoana cu anuntul tau plasat pe aici…..

Leave a Comment