”Memoriile unui chirurg sălăjean”, un volum semnat de dr. Ioan Feder

Un nou volum apărut la Editura ”Caiete Silvane”,  în colecţia Memoria, urmează să fie lansat în cursul săptămânii viitoare. Este vorba despre ”Memoriile unui chirurg sălăjean”  – dr Ioan Feder.  Volumul a apărut cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj şi va fi lansat marți, 8 octombrie 2019, de la ora 14, la Casa Municipală de Cultură din Zalău. ”Această carte cuprinde evoluţia vieţii mele ca om, de la copil la adult, toate treptele de instruire şi educaţie şcolară, instrucţia şi educaţia profesională, momente din activitatea mea profesională, multiplele cazuri deosebite şi ceva din evoluția judeţului şi a Spitalului Judeţean Sălaj, exemplificând evoluţia prin fotografii. M-am referit şi la alte activităţi din afara profesiei şi la diverse probleme pe care le-am avut în memorie”,  scrie în posfaţa volumului, dr. Ioan Feder.

Alte articole

8 Thoughts to “”Memoriile unui chirurg sălăjean”, un volum semnat de dr. Ioan Feder”

 1. Anonim

  Domnul medic se exprimă greoi, într-un limbaj de tractorist ajuns președinte de C.A.P.: „evoluția vieții mele ca om”, „diverse probleme pe care le-am avut în memorie”.

 2. Anonim

  Dl dr vorbește și despre gărzile când era beat și de negăsit, iar pacientul a decedat? Ar mai de spus câte ceva, dar nu e cazul sa scrie memorii, cel puțin despre finalul carierei sale…

 3. Anonim

  Invidia e mare la romani !

 4. Prostii

  Semnati-va, curajosilor, cand scrieti si voi doua randuri „de bine” despre cineva! Lucruri bune, n-a facut? Au facut lucruri mai bune pentru voi Nosa, Pop Gheorghe, Marc, decat acest doctor?

  1. Anonim

   Toti, toti , au facut numai lucruri foarte bune ! E bine asa ??

  2. Anonim

   @19:34
   CURAJOSULE, nu se pune virgulă între subiect și predicat (copy-paste: „Lucruri bune, n-a facut?”). Se vede că ești de același nivel intelectual cu „scriitorul”. Sutor, ne ultra crepidam.

 5. Viorel

  Doctorul Feder a fost un bun profesionist si un om cu suflet mare.

 6. Anonim

  ALCOOL SI PLICURI, DE LAPACIENTI COMBINATIA IDEALA PT UN DOCTOR

Leave a Comment