Intrare gratuită cu o carte la grădinile botanice din Jibou şi Cluj-Napoca

Iubitorii de lectură sunt invitaţi să viziteze gratuit grădinile botanice din Jibou şi Cluj-Napoca, în 22, respectiv 29 aprilie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Cărţii.
Potrivit organizatorilor, scopul acestui eveniment este să îi încurajeze pe oameni să citească în spaţii publice şi astfel să devină ambasadori ai lecturii.
‘Intrare gratuită la Grădina Botanică cu o carte la tine – Jibou’ este numele evenimentului creat pe Facebook pentru popularizarea acţiunii care va avea loc în data de 22 aprilie.
‘Sărbătorim Ziua Internaţională a Cărţii, prin lectură, şi la Grădina Botanică ‘Vasile Fati’ din Jibou. Toţi cei care vor avea o care la ei vor intra gratuit. Pentru Grădina Botanică este o pierdere financiară, dar aşa îi încurajăm pe oameni să citească în spaţii publice’, a declarat miercuri, Cosmin Sicora, directorul grădinilor botanice din Jibou şi Cluj-Napoca.
Un eveniment similar va avea loc o săptămână mai târziu, în 29 aprilie, la Grădina Botanică ‘Alexandru Borza’ Cluj-Napoca, unde se marchează astfel, pentru al cincilea an consecutiv, Ziua Internaţională a Cărţii.
Şi în acest caz există un eveniment creat pe Facebook – ‘Intrare gratuită la Grădina Botanică dacă ai o carte la tine CJ’ – circa 1.200 de persoane anunţându-şi intenţia de participare.
Alexandru Moldovan

One Thought to “Intrare gratuită cu o carte la grădinile botanice din Jibou şi Cluj-Napoca”

  1. Anonim

    catelusul securistului SOAM

Leave a Comment