Adrian Lungu, noul invitat la „Dialogurile Caiete Silvane online”

Proiectul „Dialogurile Caiete Silvane online” continuă cu un nou invitat. Redactorul-șef al publicației, Daniel Săuca, îl are ca invitat pe jurnalistul Adrian Lungu, corespondentul în Sălaj al Radio România Actualități. Dialogul va fi difuzat joi, 10 martie, de la ora 16, pe conturile de facebook și youtube ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj și ale revistei Caiete Silvane.

Adrian Lungu are 41 de ani, s-a născut în Zalău, este căsătorit şi are doi copii. Este licențiat în jurnalism în anul 2004 (Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad); 2001 – redactor la cotidianul Magazin Sălăjean; 2002-2008 redactor, realizator de emisiuni – Radio Transilvania Zalău; 2008-2015 – Ziarul Sălăjeanul și Sălăjeanul TV; din anul 2015 este angajat prin concurs al Societății Române de Radiodifuziune pentru postul Radio România Actualități (RRA); 2021 – colaborator al cotidianului Magazin Sălăjean; membru al Asociației Jurnaliștilor din Sălaj; membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România; a deschis la postul național de radio momentul marcării a 100 de ani de la realizarea Marii Uniri de la Alba Iulia, moment transmis de la fața locului; 2017 – trimisul special al RRA la Forumul Economic Mondial din Polonia; 2018 – trimisul special al RRA la programul de cooperare Europa-Africa de la Bruxelles; participant la nenumărate evenimente naționale și internaționale în calitate de corespondent al RRA; pasiuni: alergarea, cititul şi radioul.

One Thought to “Adrian Lungu, noul invitat la „Dialogurile Caiete Silvane online””

  1. […] Proiectul „Dialogurile Caiete Silvane online” continuă în această cu un nou invitat. Redactorul-șef al publicației,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment