Actrița Delia Antal revine acasă pentru a povesti despre ”gustul amar al emigrării”

Biblioteca Județeană ”Ioniță Scipione Bădescu” Sălaj organizează în 28 aprilie, începând cu ora 16, lansarea volumului D’ORA, scris de Delia Antal. Evenimentul va avea loc în Sala Porolissum a Consiliului Județean Sălaj, iar intrarea este liberă. Cartea prezintă povestea cutremurătoare a unei emigrante românce la Londra. Volumul de debut al autoarei a fost editat și în limba engleză, fiind lansat prima dată în Anglia, acolo unde s-a bucurat de mare succes și filmul realizat după această poveste inspirată din realitate. În România cartea a văzut lumina tiparului la Editura Eminescu, iar filmul s-a lansat la București în 24 aprilie și va rula pe marile ecrane ale cinematografelor din România. Delia Antal este și actriță în propriul film.
Autoarea cărții și a filmului inspirat după aceasta și-a exprimat dorința ca imediat după evenimentul de lansare de la București să se întâlnească cu publicul din orașul natal – Zalău, dorind să împărtășească cu cei de acasă bucuria acestei realizări, dar și să intre în dialog cu cei care nu cunosc gustul amar al emigrării.
Publicul prezent la lansarea cărții va putea urmări și secvențe din film, autoarea promițând că în curând acesta va rula și la Zalău. De asemenea, cartea va putea fi achiziționată direct la evenimentul de lansare, autoarea oferind și autografe.
Delia Antal s-a născut la Zalău, în 26 ianuarie 1981. A studiat la Școala Gimnazială Porolissum și la Liceul Mihai Viteazul din municipiu. Studiile universitare le-a făcut la Timișoara – Universitatea Ioan Slavici, iar apoi a urmat studii de actorie la Londra și Los Angeles. În prezent este actriță, regizor film, scriitor, deține două case de producție și distribuție în Anglia și România.

8 Thoughts to “Actrița Delia Antal revine acasă pentru a povesti despre ”gustul amar al emigrării””

 1. jiji

  ce actrita de ce trebuie toate panaramele sa le ridicam la rang de vedeta nu credeti ca e prea mult,si eu sant un emigrant si spune ea sant minciuni pe cine a ajutat aceasta persoana si ce a facut afara sa ajunga vedeta ,plinbari cu yahturi aaaaa

 2. Asta-i din ciclul

  ce poate sa faca o femeie cu …, nu pot nspe barbati cu mintea…
  Cat poate fi de desteapta daca a terminat cel mai slab liceu din Zalau?
  Cat despre scolile alea de prin strainataturi, te poti gandi ca sunt de acelasi calibru…
  Pana la urma se intoarce o fufa blonda acasa ca sa ne spuna ce?

 3. Nu stii daca sa razi sau sa plangi

  cand dai peste astfel de cazuri…
  Ce mai sufera unii de mania grandorii…
  O fi vreo Dragusanca de Zalau data la export, care mai are tupeul sa se laude cu asta…
  Bineinteles, vor zice unii, o spun din invidie…

 4. Daca e actrita

  in ce fel de filme a jucat?

 5. emigrant

  daca vreti cu adevarat sa vedeti viata unui emigrant la londra eu va invit sa vedeti cum e cu adevarat nu ce ne spune aceasta actrita,lasati un nr si daca vreti cu adevarat sa scrieti despre adevaratii muncitorii!!!! emigranti va sun

 6. Cica e prietena buna cu Monica Gabor

  Cred ca e suficient…Pana la urma cine se aseamana se aduna…

 7. cornel

  nu ne da si noua secretul ei de facut bani cum masa a ajuns asa mare nu mai inteleg nimic de ce trebuie bagate in seama toate aceste parvenite ca au supt la greu cogiac si acuma au ajuns vedete

 8. Vasile

  Fata asta sa-si stabileasca odata locul nasterii: Zalau sau Giurtelecul Simleului, mai bine zis, Jurtelec! Si nu in jud. Bihor ci in jud. Salaj! Fiindca dupa ce am urmarit evolutia ei de la Realitatea TV si Facebook, au aparut o sumedenie de intrebari si neclaritati!

Leave a Comment