Fotbalist din Chieșd, convocat din nou la naționala de juniori

Naționala de fotbal Under 16 a României va participa în perioada 30 martie – 12 aprilie la un turneu în Franța, acțiune pentru care a fost convocat și sălăjeanul Mario Tout. Originar din Chieșd, Mario Tout a mai fost convocat și în trecut la naționala de juniori, acesta reprezentând Universitatea Cluj, club la care s-a transferat de la Viitorul Zalău, unde a evoluat timp de cinci ani.

De la „șepcile roșii” au fost convocați trei jucători, alături de fotbalistul din Chieșd mai fiind pe listă Vlad Lambru și Alin Cherecheș. Primii trei adversari ai micilor „tricolori” fiind Coasta de Fildeș, Maroc și Mexic. Adversarele din celelalte două jocuri vor fi stabilite în funcție de rezultatele înregistrate în faza grupelor.

Mario Tout poartă tricoul cu numărul 10 la echipa națională, pentru care a mai evoluat și în 2022.

 

 

2 Thoughts to “Fotbalist din Chieșd, convocat din nou la naționala de juniori”

  1. […] Naționala de fotbal under 16 a României va participa în perioada 30 martie – 12 aprilie la un turneu în Franța, acțiune pentru care a fost convocat și sălăjeanul Mario Tout. Originar din Chieșd, Mario Tout a mai fost convocat și în trecut la naționala de juniori, acesta reprezentând Universitatea Cluj, club la care s-a transferat de la Viitorul Zalău, unde a evoluat timp de cinci ani. De la “șepcile roșii” au fost convocați trei jucători, alături de fotbalistul din Chieșd mai fiind pe listă Vlad Lambru și Alin Cherecheș.…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment