Care sunt accesoriile care te reprezintă?

Nu poţi spune că ai o ţinută completă fără accesorii. Aceste elemente ne definesc, ne pun în valoare personalitatea şi ne ajută să ne exprimăm.

Când vorbim de accesorii spunem bineînțeles bijuterii, curele, portofele şi genţi. Toate sunt mici părţi care te definesc şi contribuie la desăvârşirea ţinutelor expresive. În magazinele CCC poţi descoperi portofele damă: https://ccc.eu/ro/accesorii/femei/portofele, genţi şi curele moderne sau clasice care îți vor completa look-ul. Online sau în magazinele fizice, poţi selecta din varietatea mare accesoriile care te definesc. Îți recomandăm accesorii şarmante, stilate care poartă amprenta brandurilor pe care le apreciezi.

Portofele dama – cum le selectezi?

Când te gândeşti la portofele, cu siguranţă vezi acele obiecte foarte personale care păstrează în deplină siguranţă documente, bani, adrese, contacte şi multe alte informații. Şi totuși, acestea nu sunt doar instrumente pentru depozitarea şi păstrarea obiectelor valoroase, sunt accesorii care desăvârşesc personalitatea. Aşa că trebuie selectate cu atenţie în funcţie de stil. Dacă eşti o persoană organizată, cu siguranţă trebuie să iei în calcul achiziționarea de portofele damă bine compartimentate, care îţi permit păstrarea cărţilor de vizită, a cardurilor şi a banilor în ordine. Iubeşti stilul modern? Ți se potrivesc acele portofele mari, cu aspect lucios şi finisaje perfect definite, care pot lua oricând locul genţilor de umăr. Dacă îndrăgeşti elementele clasice, te poţi orienta către portofele din piele netedă cu aspect minimalist. Vrei să fii prietenoasă cu natura, preţuieşti lucrurile reciclabile? Te vei bucura de avantajele portofelelor textile. Aceste modele sunt şi bine organizate, şi durabile, şi versatile.

Care sunt gențile potrivite pentru tine?

Nu poţi spune că ai un outfit complet fără o geantă! Şi trebuie să recunoşti că ai cel puțin trei-patru genţi cu care te mândreşti. De le gentuţa mică de umăr, la plicul pe care îl porți la evenimente deosebite. Nu uita nici de rucsacul pe care îl porţi cu mare plăcere la ţinutele relaxante urbane.

Selectarea genţii potrivite este o activitate provocatoare. Aceste piese trebuie corect alese în funcție de stil şi activități. Trebuie să ţii seama că ţinutele pentru anumite evenimente nu pot fi completate decât cu genţi adecvate. Outfitul office este completat doar de o geantă business genială, iar cea casual poate fi desăvârşită de o geantă de umăr sau una tip poștaș. Indiferent de stil şi de eveniment, selectează calitatea!

Curele late sau subțiri?

Când spui curele, spui talie bine evidenţiată, echilibru, eleganță. Curelele sunt acele accesorii care sporesc rafinamentul țintelor clasice elegante, conferă personalitate outfiturilor urbane moderne şi un plus estetic outfiturilor cu linii minimaliste.

Curelele din piele netedă sporesc farmecul ținutelor pe care le definesc. Sunt expresive şi pot fi asociate outfiturilor smart, office, dar şi celor formale. Curelele late sunt piese cheie pentru ţinutele şarmante şi conferă eleganță. Pun în valoare talia şi te ajută să creezi forma de clepsidră atât de apreciată. Sunt uşor de abordat cu rochii lungi, scurte sau outfituri din două piese moderne.

Când vine vorba de curele causal, ce pot fi purtate cu blugi şi pantaloni, lucrurile sunt destul de clare, poţi selecta curele textile, curele împletite sau curele metalice. Ai o varietate mare din care să le selectezi pe cele potrivite cu stilul tău de viaţă!

 

Leave a Comment