Zvonoteca

# Plictiseală cruntă la marea adunare a şefilor din învăţământul sălăjean. Dacă cei de prin primele rânduri nu au îndrăznit să clipească tare des, pesemne să nu se dea de gol, cei de pe lateral sau de prin fundul sălii şi-au continuat nestingheriţi treaba. Sms-uri, site-uri de socializare, notiţe sau alte şuşoteli. Timpul să treacă… Căci s-a mai bifat o activitate, nu?

# La o unitate de pe bulivar, unde-şi plăteşte omu’ factura de lumnină, era ieri o coadă de-ţi venea acru şi casieriţa stătea la poveşti. De amabilitate nu mai povestim, că n-are rost.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Daniela

    Recrutam persoane de diferite virste dar care au citeva lucruri in comun si anume : disciplinate,responsabile,ambitioase,interesate in dezvoltarea personala,care invata mereu lucruri noi dar bune , care sunt si stiu sa arate seriozitate ,care au un vis mai mare decit obstacolele care pot aparea pentru ca aceasta le va da putere sa lupte mereu si mereu pina ajung sa-l vada implinit .Oameni care nu fac parte din multime desi traiesc in multime . Oameni care stiu ca persoanele cu o minte inchisa la orice subiect rareori reusec . Astfel de oameni recrutam ,invatam ,pregatim ca sa faca parte dintr-o echipa puternica care sa actioneze ca un singur om . Intelepciunea se afla la cei batrini ,dar si tinerii pot invata de la ei ca sa aiba succes .
    Nu acum veti incepe sa cistigati. Cel mai devreme la sfirsit de 2015 inceput 2016 . Nu toti veti trece testul sa faceti parte din echipa . Doar cei mai buni .O lupta mare , o biruinta mare , o bucurie si o rasplata pe masura ! Ai posibilitatea sa te testezi ,sa inveti , sa lupti si sa vezi daca vei face parte din echipa sau te vei intoarce in multime sa-ti plingi de mila . Scrie pe email : projectdaniela@gmail.com

Leave a Comment