Zvonoteca

# Fac ce fac unii medici de pe la corhazul din deal şi numa’ nu se dezmint. Geaba ajunge bietul om la Urgenţă şi stă să crape de durere că nu îl cred şi basta. Ba mai mult, îl trimit acasă. Abia după ce mai face o criză, aşa de mostră, în faţa lor, se înduplecă, într-un final, să arunce un ochi spre bietul beteag.

# Dacă ai de plătit facturi pe la unele ghişee de instituţii publice, n-ar strica să-ţi iei masca de gaze sau măcar o clemă de haine cu care să-ţi protejezi nările de duhoarea ce-ţi taie respiraţia. Mai ales că pe frigul ăsta, nimeni nu se încumetă să crape un geam.

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. ppdd

  spune omule si la ce institutie, sa stim sa ne ducem hartie igienica sa ne facem si noi treburile in fata ghiseului

 2. sorin

  miercuri la ora 16,mama mea a fost salvata de cadrele medicale de la urgenta spitalului judetean Au fost cateva minute extrem de grele pentru cadrele medicale dar au reusit sa-i salveze viata in ultimul moment..Din punctul meu de vedere ar trebui revizuit triajul persoanelor in functie de gravitatea cazului,sigur poate sunt subiectiv dar sunt bolnavi si bolnavi.Vreau sa le multumesc atat cadrelor medicale de la urgenta cat si cadrelor medicale de la sectia de cardiologie care au dat dovada de competenta .Domnule ziarist, a fi om ii lucru mare,este usor sa scrii urat si mai greu sa salvezi viata unui OM.

 3. Alex

  Nu este adevarat cu UPU Zalau. Personal am fost de 2 ori, si am fost preluati din sala in functie de urgenta. Normal ca il ia pe cel cu tensiune, predispus la infarct prima data, si nu il ia pe cel cu durerea de cap de la raceala. Nu exagerati…Nu uitati ca si acum duc lipsa de cadre medicale multe spitale.

 4. Pacientul

  Si pe langa asta,, sa vedeti si Asistentele,ca nu stiu sa faca o simpla injectie—dar ce se mai ratoiesc la pacientii internati, ce urca tonul cand vorbesti cu ele si le rogi sa puna fasele mai bine sau alte prb …unele .asistente- si nevrotice dar si slabe profesional…..

Leave a Comment