Zalăul va fi gazda Cupei României la Box

Federaţia Română de Box a stabilit ca ediţia din acest an a Cupei României la Box, rezervată cadeţilor, să se desfăşoare la Zalău, în perioada 22 – 26 mai

Cei mai buni pugilişti (cadeţi) din România vor urca în ring la Zalău, în perioada 22 – 26 mai. Sala Sporturilor din municipiu va fi gazda Cupei României la Box, rezervată cadeţilor, un eveniment la care sunt aştpetaţi aproape 150 de pugilişti din România. Organizarea unui astfel de eveniment în oraşul de la poalele Meseşului vine la doar câteva luni după ce directorul Clubului Sportiv Municipal Zalău, Silviu Mureşan, a fost ales vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box.
„Este o onoare atât pentru club, cât şi pentru municipiul Zalău să organizăm o astfel de competiţie. Vor fi prezenţi cei mai buni pugilişti din România la categoria cadeţi, o categorie la care pot box sportivi cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani. Se anunţă o prezenţă numeroase, dar sper să terminâm până la data de 26 mai, deoarece, din data de 27, este programată în Sala Sporturilor o comptiţie de tenis de masă, care a fost anunţată înaintea Cupei României la Box”, ne-a declarat antrenorul Ioan Dragoş.
Clubul Sportiv Municipal Zalău va avea şapte reprezentanţi la acest concurs, cu şanse la obţinerea unei medalii fiind: Gabriel Chichişan (cat. 48 kg.), Denis Stoica (cat. 50 kg.), Bogdan Mierloni (cat. 52 kg.) şi Eduard Şerban (cat. 59 kg).
Sâmbătă, 21 mai, vor sosi în municipiu toţi participanţii, urmând ca duminică, 22 mai, să aibă loc cântarul oficial, tragerea la sorţi şi meciurile din cadrul primei reuniuni.

Leave a Comment