Zălăuanul Patrik Bolduţ a câştigat „Trofeul Sătmarului” la tenis

Zilele trecute s-a desfăşurat la Satu Mare ediţia din acest an a „Trofeului Sătmarului” la tenis eveniment la care s-au întrecut aproximativ 40 de sportivi din Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Zalău şi Timişoara.

De la Zalău au fost prezenţi sportivi de la CS Sergiu Carp Tenis, Palatul Copiilor şi CSM Zalău, cel mai bun rezultat fiind obţinut de Patrik Bolduş, la categoria 10 ani, sportiv legitimat la CS Sergiu Carp Tenis. Organizatorii au alcătuit două grupe la categoria 10 ani, iar Bolduţ a evoluat în prima grupă, pe care a reuşit să o câştige după trei victorii din tot atâtea partide desfăşurate. 4 – 0, 4 – 0 a fost scorul în favoarea zălăuanului în cele trei dispute, în care s-a duelat cu Victor Pintea (Metalul Salonta), Bogdan Silaghi (CSM Zalău) şi Vlad Roman (CS 4A For Satu Mare).

Cealaltă grupă a categoriei a fost câştigată de un alt zălăuan, Raymond Petrean, de la Palatul Copiilor din Zalău, iar cei doi zălăuani s-au duelat în finala categoriei. Patrik Bolduţ a făcut un nou meci reuşit, câştigândând cu 4 – 0, 4 – 0 şi terminând competiţia fără game pierdut. Locul trei la această categorie a fost ocupat de Daniel Lantoş, un alt sportiv de la CS Sergiu Carp Tenis.

Pentru Patrik Bolduţ este al treilea turneu câştigat în acest an, după Cupa WestCo Impex de la Zalău şi Cupa Benvenuti de la Oradea.

La competiţia de la Satu Mare, Daniela Cherecheş, de la CS Sergiu Carp Tenis s-a clasat pe locul doi la categoria 12 ani.

Trofeul Sătmarului este o competiţie inclusă în calendarul Federaţiei Române de Tenis, orgaanizându-se în acest an la categoriile 10 ani, 12 ani, 14 ani şi 16 ani.

Leave a Comment