Voleibaliştii din Divizia A2, fără set câştigat la Bacău

Volei Club Zalău 2015 a susţinut la finalul săptămânii trecute primele două jocuri din acest an. Echipa condusă de Gabriel Terheş a susţinut sâmbătă restanţa cu Ştiinţa Bacău, din cadrul etapei a V-a a sezonului, iar duminică, zălăuanii au evoluat tot împotriva băcăuanilor. Al doilea meci a fost programat iniţial pentru data de 17 februarie, dar conducerile celor două cluburi au stabilit de comun acord să joace în weekend-ul care a trecut şi partida retur din cadrul primei faze.
Cu o echipă în componenţa căreia s-au regăsit şi foşti jucători din Divizia A1, Ştiinţa Bacău nu a pierdut niciun set în faţa sălăjenilor, care au deplasat doar şapte jucători pentru „dubla” de la Bacău.
Scorul final al ambelor partide a fost 3 – 0 în favoarea gazdelor. În primul duel, scorul la seturi a fost 25 – 21, 25 – 19 şi 26 – 24. Diferenţa la seturi a fost mai mare în al doilea meci, 25 – 17, 25 – 18 şi 25 – 18.
În etapa viitoare, a doua din retur, zălăuanii vor evolua împotriva echipei CS Pro Volei Arad, meciul fiind programat în data de 27 ianuarie, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.
Volei Club Zalău 2017: Ovidiu Teuşan, Ciprian Pop, Ciprian Buta, Paul Remeş, Dan Silvăşan, Ovidiu Man şi Gabriel Terheş.

sursafoto: sport.bacaul.ro

One Thought to “Voleibaliştii din Divizia A2, fără set câştigat la Bacău”

  1. Anonim

    S-a umplut echipa cu baieti din Simleu.Teusene inscrie-ti tu echipa in A2

Leave a Comment