Sportul Şimleu, calificată direct la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a

După discuţii îndelungate şi tot felul de scenarii privind stabilirea campioanei judeţene la fotbal, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a luat o decizie cu privire la desemnarea echipei ce va reprezenta judeţul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

Întrunit marţi dimineaţa, Biroul Executiv al AJF Sălaj a decis îngheţarea campionatului şi păstrarea clasamentului actual, astfel că Sportul Şimleu, ocupanta primei poziţii, va reprezenta judeţul la turneul de baraj pentru promovarea în eşalonul trei al fotbalului românesc.

„În cadrul ședinței, Biroul Executiv al AJF Sălaj a hotărât urmatoarele: înghețarea campionatului Ligii a 4-a, ediţia 2019/2020, cu menținerea clasamentului actual ţi declararea echipei clasate pe primul loc, respectiv CS Sportul 2007 ȘimleuSilvaniei, câștigătoarea campionatului Ligii a 4-a, ediţia 2019/2020 și reprezentanta județului Sălaj la barajul de promovare în Liga a 3-a, ediția 2020/2021; nicio echipă nu retrogradează din Liga a 4-a în Liga a 5-a în sezonul competițional 2019/2020.

În luarea acestei decizii s-a ținut cont de timpul avut la dispoziție între momentul transmiterii protocolului medical de către FRF și data limită de transmitere a câștigătoarei campionatului Ligii a 4-a către Federația Română de Fotbal – 27 Iulie 2020, echipele angrenate în jocul de baraj fiind puse în imposibilitatea respectării protocolului medical impus, lucru confirmat de adresele depuse în acest sens de cele două echipe la AJF Sălaj”, se arată în comunicatul AJF Sălaj.

Turneul de baraj este programat în perioada 1 – 9 august, primul meci fiind în 1 august, al doilea în 5 august, iar ultimul se va desfăşura în 9 august. Toate jocurile vor începe la ora 17:30.

Sportul Şimleu va întâlni la turneul de baraj reprezentanntele judeţelor Maramureş şi Bistriţa-Năsăud.

Leave a Comment