Sportivii de la Seiko şi Terra Kid Zalău, pe podium la finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Fudokan

Rezultate remarcabile pentru karateka de la CS Seiko Zalău şi CS Terra Kid Zalău la ediţia cu numărul 28 a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Fudokan, desfăşurat la Brăila, în perioada 13 – 15 septembrie.

CS Seiko Zalău a participat cu şase sportivi conduşi de Călin Marincaş, toţi concurând la cadeţi. La kata echipe, echipa formată din Nemeti Zoltan, Solyom Szilard şi Găvriluţ George a fost medaliată cu aur, iar la enbu masculin, cuplul alcătuit din Nemeti Zoltan şi Solyom Szilard a obţinut medalia de bronz. Seiko Zalău a obţinut şi o medalie de argint la kumite echipe, prin Solyom Szilard, Matyas Lucas, George Găvriluţ şi Nemeti Zoltan. Nemeti Zoltan a urcat pe podiumul naţional şi la individual, fiind medaliat cu argint în proba de kumite, în timp ce Matyas Lucas s-a clasat pe locul trei la aceeaşi categorie.

Zălăuanca Iulia Cliţan, reprezentanta CS Terra Kid Zalău, a avut un parcurs bun la probele în care a concurat. Fiica preşedintelui Remus Cliţan a devenit vicecampioană naţională la kata individual, iar la kumite individual s-a ales cu bronzul naţional. Tot bronz a obţinut şi la fukugo, iar la kata echipe, trioul format din Iulia Cliţan, Ilena Benescu şi Antonia Iacob au obţinut medalia de aur. De la CS Terra Kid au mai urcat pe podium: Cristian Duţă (aur kata echipe, argint enbu mixt, argint enbu masculin, bronz kata individual), Vlad Popescu (aur kata echipe, argint enbu masculin) şi Rareş Mayer (aur kata echipe).

La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Fudokan au participat 144 de sportivi de la 29 de cluburi din România.

Leave a Comment