Şcoala din Dragu, menţiune la etapa naţională a Olimpiadei Gimnaziilor la oină

Complexul Sportiv Olimpic de la Izvorani a fost gazda ediţiei din acest an a etapei naţionale din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor la oină, eveniment la care s-a calificat şi Şcoala Gimnazială Dragu. Au mai fost prezente şcoli din judeţele Galaţi, Sibiu, Dolj, Arad, Călăraşi şi Bucureşti.

Elevii sălăjeni au obţinut două victorii, învingând şcolile din Dolj şi Arad, două remize cu echipele din Călăraşi şi Bucureşti şi trei înfrângeri. În urma rezultatelor, echipa Şcolii din Dragu, condusă de profesorul Cosmin Ardelean, s-a clasat pe locul şase, obţinând menţiune la această competiţie.

De menţionat că pentru elevii acestei şcoli este a cincea calificare la etapa finală în decurs de şapte ani.

„Vreau să-mi felicit elevii pentru această performanţă, fiind a şasea echipă la nivel naţional din 40 de participante la fazele judeţene şi interjudeţene. Am fost atât de aproape de podium pentru al doilea an consecutiv dar, din păcate, nu am reuşit să câştigăm meciul decisiv care a fost de totul sau nimic. Mulţumesc încă o dată tuturor celor care au fost alături de mine şi ne-au acordat sprijin de-a lungul timpului. Această deplasare a mai cuprins o vizită la Palatul Parlamentului şi participarea la un eveniment deosebit la Palatul Elisabeta, unde Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei, alături de familia Regală a conferit înaltul patronaj Federaţiei Române de Oină”, a declarat profesorul Cosmin Ardelean.

Toate echipele participante au primit din partea COSR echipamente sportive care au constat în tricou, trening, adidaşi, rucsac şi mingi de oină.

 

 

 

Leave a Comment