SCM Zalău, evoluţie ştearsă în prima deplasare a returului

Deşi s-a deplasat la Dej cu speranţa obţinerii unei victorii, SCM Zalău a pierdut fără drept de apel primul meci din returul Ligii a III-a, cedând cu 1 – 3 pe terenul Unirii, echipă în faţa căreia a pierdut cu scorul de 2 – 0 şi în turul de la Zalău. Cu zece achiziţii în pauza de iarnă, echipa zălăuană nu a surprins cu nimic la Dej, ba mai mult, tocmai jucătorii de la care se aştepta cel mai mult au avut poate cea mai ştearsă evoluţie.
Unirea a deschis scorul în minutul 40, după un penalty transformat de Andrei Pop, jucător ce a reuşit hattrick-ul până la finalul partidei, marcând şi celelalte două goluri pentru gazde. Al doilea gol a fost marcat în minutul 54, iar în minutul 60, Dejul a făcut 3 – 0. Echipa zălăuană nu a arătat mai bine nici în ultima jumătate de oră, singura ocazie importantă fiind cea de la golul înscris de fundaşul Răzvan Dulap, din minutul 90+3.
În etapa viitoare, Zalăul va evolua tot în deplasare, pe terenul celor de la Viitorul Şelimbăr.
SCM Zalău: Andrei Pop – Ervin Kinczel, Răzvan Dulap, Kis Lorand, Florin Pop, Marius Dumitraşcu (min. 46, Sebastian Duma), Raul Stanciu (min. 65, Sebastian Culda), Andrei Vaştag (min. 85, Raul Saroşi), Laurenţiu Iorga, Florin Istrate, Andrei Pavel (min. 46, Andrei Iuliu Haţiegan). Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

7 Thoughts to “SCM Zalău, evoluţie ştearsă în prima deplasare a returului”

  1. Anonim

    Pasca Marius demisia

  2. Anonim

    Pura alexandru filozoful preridicat de ciunt demisia

  3. Anonim

    Psd pura care ii cara mapa la ciuntsi pop andrei fiul lui senatorul pop au retrogradat echipa ,deci fratilor jos psd si jos labele de pe echipa.

  4. Anonim

    Cuntule pe pura alexandercel mare de la somaj,filozof fiind facut la oradea la i facut mare scula la patrimoniu la primaria zalau,la i dus si a ingropat echipa zalaului,tusine d l ciunt ionel

  5. Anonim

    Psd luati mana de pe echipa ,demisia dl pura,pop toti retardati …..rusine sa va fie nerusinatilor

  6. Anonim

    demisia pura, tarle, alin pop, pasca, alex pop si florin morar! rusine sa va fie!

  7. Anonim

    Desi beneficiaza , de un buget record de 1.925.000 de lei, echipa SCM Zalau a fost UMILITA de Unirea Dej Echipa condusa de Doru Tarle a primit in anul 2019 prin hotararea de consiliul nr. 197/11.07.2019 suma de 350.000 , iar in luna octombrie prin HCL 322/24.10.2019 a primit inca 428.000 lei . In luna Februarie 2020 SCM Zalau , clubul condus de Doru Tarle a mai primit 1.147.000 lei . Este un buget record pentru liga a IIIa Fotbal Club Comuna Recea , echipa de pe primul loc , are alocat pe acest an 600.000 lei .

Leave a Comment