Dinu Iancu Sălăjanu – propunerea PNL Sălaj pentru președinția Consiliului Județean

Comitetul Director Județean (CDJ) al Partidului Naţional Liberal (PNL Sălaj) a validat candidatura lui Dinu Iancu Sălăjanu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj. „Sunt convins că astăzi, alături de colegii mei, am luat cea mai bună decizie prin susținerea lui Dinu Iancu Sălăjanu – un artist arhicunoscut și îndrăgit, dar și un bun manager, precum și un coleg care a rămas loial partidului nostru, indiferent de circumstanțe. Împreună cu aliații noștri politici din USR – PLUS și cu sprijinul sălăjenilor sunt convins că avem prima șansă la alegerile locale”, a declarat Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.
Dinu Iancu Sălăjanu le-a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată, precizând, totodată, că în următoarea perioadă va construi o echipă și un program politico-administrativ coerent și realist. „Am experiența competițiilor electorale și sunt și un om care știe să lucreze în echipă. Îi aștept alături de mine pe toți cei care își doresc să pună umărul pentru dezvoltarea Sălajului”, a arătat Dinu Iancu Sălăjanu.

M. S.

16 Thoughts to “Dinu Iancu Sălăjanu – propunerea PNL Sălaj pentru președinția Consiliului Județean”

 1. Anonim

  O propunere nejustificată.

 2. Anonim

  Este de ras sau de plans?

 3. Anonim

  V-ati activat PSD_istilor?

 4. Anonim

  Mai penedeleprelor cacanii/bruni , de ce nu lasati omul sa faca ceea ce se pricepe si are pregatirea necesare -cantatul ??! Asa putini oameni de valoare aveti ca va bazati pe notorietatea unui om intr-un anumit domeniu , incercand sa prostiti lumea . Drept cantaret va fi votat de multi salajeni , dar ca presedinte de CJ doar de cei mai prosti ciumatii cacanii/bruni ??!!!

 5. Anonim

  Asta da, gagicar

 6. Anonim

  Parerea mea, trebuiau sa aleaga pe cine cu o experienta in domeniu. Trist!

 7. Anonim

  …”un artist arhicunoscut si indragit”… Mai sunteți de tot râsul.

 8. x

  Felicitari! Va fi un f.bun presedinte de CJ. A demonstrat ca poate fi un bun manager.

 9. Anonim

  Asta nici la cântat nu mai e bun, darămite unde se vrea pus! A mai incercat el cu ceva vreme in urma si se pare ca nu a invatat nimic! I se potrivesc de minune proverbele: ” Cine se amesteca in târâte il mănâncă porcii”, respectiv ” Porcul strânge untura pentru altii”!

 10. Anonim

  Pesedeilor de mai sus ! Nu va strofocati pi digiaba ca Dinu Iancu va ieși președinte de CJ.Voi votați l pe al vostru.Cainii latră, caravana trece ! Nu i ase jirezilor pesediste?

 11. Anonim

  O sa iasă ăsta președinte de consiliu județean când Petroniu sălăjeanul va fi antrenorul echipei naționale de fotbal!!!

 12. Anonim

  O mai zis unu cand a face plopul pere si răchită…Si chiar o facut.No ase a fi si cu Iancu…chiar o sa iasa președinte la CJ.

 13. Anonim

  Eu cred ca poate fi un bun presedinte de CJ. Nici nu ma mir ca ii apuca plansul pe oamenii lui Marc. Dar acum sincer….daca ar mai lua Marc o tura….nu v-ar apuca plansul?

 14. Anonim

  DRAGA Mg.Sj.MI-A MAI RAMAS , SA BAT PE PICIOR DE BUCURIE PENTRU PROPUNEREA LUI DINU SALAJAN IN ACEASTA FUNCTIE MAI TREBUIE CIOLOS AJUTORUL LUI DINU SI NE_AM FACUT> BRAVO BODE nici virusul nu mai are ce face in SALAJUL NOSTRU.

 15. Anonim

  ceva de rasul-plansul! Lasati-l acolo unde se pricepe cat de cat! La Casa de cultura nu s-a reparat nici macar o treapta din fata de cand este el director , darmite la nivel de judet , ce sa faca ? NU VA BATETI JOC DE EL !!!! Sa speram ca se retrage singur, isi da seama de ridicolul situatiei !

 16. Casandra

  Câteva justificate întrebări: S-a gândit mult Comitetul Director Județean (CDJ) al Partidului Naţional Liberal (PNL Sălaj) când a validat candidatura lui Dinu Iancu Sălăjanu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj?.A avut de unde selecta un candidat mai credibil sau doar atât este potențialul valoric al organizației PNLSălaj?! Aliații politici USR- PLUS au fost de acord necondiționat cu această candidatură de butaforie?! Credeam că măcar ei sunt ceva mai realiști. Ne-am lămurit: din lac în puț(î)- vorba moldoveanul!!.

Leave a Comment