HC Zalău a rămas cu nouă victorii după deplasarea de la Buzău

HC Zalău a avut joi una dintre cele mai grele deplasări din actualul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin, întâlnind în deplasare revelaţia campionatului, Gloria Buzău.
Fetele lui Tadici au încercat să ţină pasul cu gazdele, iar în unele momente au şi reuşit acest lucru, trecând chiar la conducere în minutul 21, când au avut 6 – 5. Dana Abed Kader şi colegele sale le-au dat mult de furcă buzoiencelor, care au reuşit să se desprindă abia în ultimul sfert de oră. De la 6 – 7 în minutul 25, gaudele au marcat de patru ori consecutiv şi s-au desprins la 10 – 7, iar până la pauză, Zalăul a mai înscris o dată prin Dana Abed Kader, dintr-o aruncare de la şapte metri. După 40 de minute de joc, Gloria a avut trei lungimi avans, 15 – 12, dar Zalăul s-a apropiat la un gol, după reuşitele Dianei Nichitean şi Alexandrei Severin. Formaţia de la poalele Meseşului nu a mai gestionat la fel de bine finalul de meci, iar gazdele au marcat de cinci ori consecutiv, desprinzându-se la 20 – 14 în minutul 50, scor de la care Zalăul nu a mai putut decât să revină, cedând cu 18 – 23.
După rezultatul de la Buzău, HC Zalău a rămas pe locul şapte, cu nouă victorii şi opt înfrângeri, iar în etapa viitoare, programată 4 aprilie, zălăuancele vor primi vizita echipei Minaur Baia Mare.

foto: scm-gloriabuzau.ro

Leave a Comment