Pugilistul Adrian Popuţea, bronz în ultimul meci al carierei

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Box rezervat seniorilor s-a desfăşurat la Iaşi, în Sala de sport şi comuna Tomeşti, organizatori fiind Federaţia Română de Box, Gym Box Iaşi şi Primăria Tomeşti.
Printre participanţi s-au numărat şi zălăuanii Boda Ferench, care a urcat în ring la categoria 56 de kilograme şi Adrian Popuţea, care a boxat la categoria plus 91 de kilograme.
Boda Ferenc a pierdut la puncte în primul meci, împotriva lui Ion Dudulică de la Năvodari. „A pierdut, dar a făcut un meci destul de bun, demonstrând că are potenţial, iar anul viitor sperăm la o medalie atât la Naţionalele Under 22, cât şi la Campionatul Naţional rezervat seniorilor”, a precizat Adrian Popuţea, sportiv – antrenor în cadrul secţiei de box a CSM Zalău.
Gala de la Tomeşti a fost una specială pentru Popuţea, acesta urcând în ring pentru ultima dată într-o competiţie oficială. La categoria la care a concurat Popuţea au fost 12 participanţi, zălăuanul şi Mihai Nistor fiind capi de serie.
Adrian Popuţea a beneficiat de un tur liber, iar în turul doi l-a întâlnit pe băcăuanul Ionuţ Străchinaru, în faţa căruia a câştigat la puncte. În semifinală, Popuţea s-a duelat cu Daniel Burciu de la Dinamo Bucureşti, împotriva căruia a cedat la puncte, la finalul unui meci echilibrat.
„A fost ultimul meu meci oficial din carieră. Puteam obţine mai mult probabil la acest Campionat Naţional, dar m-am axat în ultima perioadă şi pe antrenorat, fiind de câteva luni şi antrenor în cadrul clubului”, ne-a declarat Popuţea.
Următoarea competiţie pentru pugiliştii de la CSM Zalău este programată în perioada 8 – 9 decembrie, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, Cupa Meseş, eveniment la care sunt aşteptaţi peste 50 de sportivi.

One Thought to “Pugilistul Adrian Popuţea, bronz în ultimul meci al carierei”

  1. Anonim

    Bravo Campionule!!!

Leave a Comment