Cum se remarcă o companie la un târg expozițional. Imaginea contează!

Târgurile sunt locul în care companiile „socializează”, împărtășesc experiențe și se observă. Este locul de unde vei afla despre ultimele inovații tehnice.  Ai șansa să vezi „live” cum te prezinți față de concurență. Privite ca oportunități de creștere a notorietății pentru micile interprinderi, dar și un mediu prielnic de a ajunge mai aproape de consumatori, expozițiile sunt parte integrantă a mixului de marketing, de care fiecare firmă trebuie să țină cont.

Este foarte important să știi cum să te vinzi, să îți stii atuurile si, nu în ultimul rând, să știi cum să le expui cât mai vizibil și clar. Echipa Flyeralarm, tipografia online cu renume în Europa, vine cu câteva propuneri de materiale pe care trebuie să le ai cu tine, dacă participi la un astfel de eveniment.

  1. Broșuri – oferă-le vizitatorilor cât mai multe informații despre produsele și serviciile firmei pe care o reprezinți. Cu cât oferi mai multe detalii, cu atât șansele de tranzacționare sunt mai mari.
  2. Pliante – stârnește-le interesul vizitatorilor cu ajutorul unui flyer în care să expui un mesaj puternic și de impact. Este esențial să împarți flyerele încă de dinainte să ajungă vizitatorul în fața standului tău.
  3. Steaguri – fii mai vizibil printre concurenți cu diferite semnalmente cu care să fii mai ușor identificat. Steagurile lacrima sunt principalele produse cu care poți să ai succes în amalgamul de nume și mesaje.
  4. Promoționale – rămâi în mintea consumatorilor cu materiale promoționale personalizate cu numele companiei tale. Acestea sunt o modalitate de a ajunge în top of în mintea consumatorilor și de a-ți crește vizibilitatea în cadrul târgului.

Ok, e posibil să spui că deja știai despre toate acestea, dar că nu știi cum să găsești tipografia care să îți personalizeze și care să îți printeze toate acestea la o calitate superioară.

Îți spun acum de Flyeralarm. Cei care stau în spatele tipografiei Flyeralarm cred că pentru promovarea unei afaceri este important să folosești materiale promoționale personalizate de calitate, iar acest lucru include atât partea de print, cât și partea de design.

Profesioniștii de la Flyeralarm vin în sprijinul tău cu soluții complete și profesionale de realizare și printare materiale promoționale care să-ți aducă rezultatele dorite. Ei au obiective clare pe care și le propun în relația cu clienții, iar acestea se referă la: servicii și produse de calitate, design creativ, seriozitate și relație bazată pe încredere.

Această firmă oferă servicii tipografice prin indermediul online-ului pe segmentul B2B în Europa, și este una dintre cele mai mari companii e-commerce din Germania. Echipa de lucru este formată din specialiști în tipografie care au beneficiat de perfecționare în Germania, și toate acestea pentru ca ei să ofere consiliere profesionistă clienților români. Toate produsele comercializate sunt tiparite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital si offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Alături de profesionalismul echipei și de tehnologia modernă de care dispun, aceștia vă garantează calitate, seriozitate și promptitudine în execuția lucrărilor, raportat la calitatea și durabilitatea lucrărilor pe care le execută. Contactează echipa Flyeralarm, iar afacerea ta va avea garantat cele mai originale și de impact materiale de promovare.

 

One Thought to “Cum se remarcă o companie la un târg expozițional. Imaginea contează!”

  1. Anonim

    Publicitate nedeclarată, că doar sînteți în Rrom-ânia!

Leave a Comment