O singură noutate la reunirea echipei FC Zalău

Vacanţa s-a încheiat pentru jucătorii de la FC Zalău, antrenorii Călin Pop şi Cristian Oros programând ieri dimineaţă prima şedinţă de pregătire din acest an. „Jucătorii sunt încrezători în ceea ce priveşte returul de campionat. La primul antrenament este prezent întreg lotul, cu excepţia fundaşului Iulian Petrache, care a şi anunţat în momentul în care l-am transferat că ne va ajuta doar în ultimele cinci etape din tur”, a afirmat preşedintele Ioan Morar.
Deşi portarul Claudiu Băican este asaltat de oferte, chiar şi de la echipe din Liga I, Ioan Morar spune că goalkeeper-ul zălăuan nu se va despărţi de formaţia de sub Meseş până la finalul sezonului. „Tot timpul vor exista zvonuri, însă vă asigur că până în vară nu va pleca nimeni de la echipă”, a mai spus oficialul clubului zălăuan.
Singura noutate din lotul echipei FC Zalău este Ionuţ Mureşan, jucător ce a început junioratul la Viitorul Zalău. La acea vreme, Mureşan părea un copil talentat, astfel că de serviciile sale s-a interesat şi clubul Astra Ploieşti pentru care a şi evoluat, dar numai la nivel de juniori republicani. Tot la juniori republicani a evoluat şi pentru clubul FCM Baia Mare, unde a reuşit apoi să facă pasul spre echipa de seniori. Nu s-a integrat, astfel că a revenit la Zalău, fiind ofertat de conducerea clubului de sub Meseş. Mureşan nu a dat curs ofertei, alegând să joace pentru Olimpia Satu Mare. „Aventura” zălăuanului la formaţia de pe malul Someşului a fost scurtă, astfel că în toamna anului trecut a revenit acasă, evoluând pentru formaţia din Liga a IV-a, Unirea Mirşid.
„Ionuţ Mureşan este prezent la reunirea lotului, dar nu am stabilit încă nimic în privinţa sa. El va trebui să demonstreze că merită să joace la FC Zalău”, a ţinut să precizeze Ioan Morar, care a anunţat că în perioada imediat următoare vor veni şi alţi jucători la echipă. „Avem în vizor câţiva jucători, dar le vom dezvălui numele doar în momentul în care vom ajunge la o înţelegere cu ei”, a încheiat conducătorul clubului zălăuan.
FC Zalău se va pregăti pe plan local în perioada următoare, iar spre finalul lunii va susţine primul amical în compania formaţiei din Liga a II-a, Olimpia Satu Mare, partida urmând să aibă loc la Nyirbator. În data de 25 ianuarie, zălăuanii vor pleca într-un stagiu de pregătire de şapte zile la Ocna Şugatag, iar la revenire vor susţine un nou joc de verificare în faţa colegei de serie, CSM Sighetul Marmaţiei.

Leave a Comment