Jocul Zalăului e KO(wal) în ultimele cinci etape

Cu polonezul Andrej Kowal pe banca tehnică, Volei Municipal Zalău a obţinut doar şapte puncte din 15 posibile în ultimele cinci etape, având o singură victorie de trei puncte, în faţa modestei CSM Câmpia Turzii.
Ultimul meci din sezonul regulat pentru echipa zălăuană s-a desfăşurat miercuri seara, pe terenul Stelei, unde echipa condusă de polonezul Andrej Kowal şi Bogdan Nicolae a cedat surprinzător, cu scorul de 1 – 3.
Steliştii şi-au adjudecat primele două seturi, profitând de desele sincronizări în jocul Zalăului. Dacă în primul set, Volei Mujnicipal a acumulat 22 de puncte, în parţialul secund, formaţia de la poalele Meseşului nu a ajuns nici până la pragul de 20, cedând cu 19 – 25. Gazdele au început bine şi setul trei, conducând cu 4 – 1, dar Zalăul a egalat la 5, apoi a preluat conducerea, câştigând cu 25 – 22. Tactica abordată de Bogdan Tănase în setul patru a fost mai bună ca a polonezului Andrej Kowal. Echilibrul s-a menţinut doar până la punctul cinci, după care Steaua a preluat conducerea, nemaiputând fi oprită până la final, când s-a impus cu 25 – 23.
Zalăul va sta în ultima etapă, programată la finalul acestei săptămâni, iar SCMU Craiova şi Arcada Galaţi au posibilitatea de a se apropia la un singur punct de Volei Municipal.
Prima etapă a play-off-ului este programată în data de 23 martie.

Leave a Comment