În Vinerea Mare, duel fără „păcate” între FC Zalău şi Sănătatea Cluj

FC Zalău a obţinut doar un punct vineri după-amiaza, în duelul de pe teren propriu cu Sănătatea Cluj, chiar dacă preşedintele Ioan Morar era foarte încrezător înaintea partidei că echipa sa va obţine toate punctele puse în joc. Duelul dintre cele două formaţii a fost unul de vacanţă, aşa cum o arată şi poziţiile din clasament. FC Zalău ocupă locul 13, în timp ce clujenii se situează pe poziţia a 10-a, însă, în acest sezon nu va retrograda nicio echipă din serie, astfel că nu există emoţii pentru echipe din acest punct de vedere.
Scorul dintre FC Zalău şi Sănătatea Cluj a fost 2 – 2, după ce formaţia de la poalele Meseşului a condus cu 1 – 0 şi 2 – 1.
FC Zalău a avut şansa să deschidă scorul încă din minutul opt, prin atacantul Cristian Tăbîrţă, însă, acesta a ales să centreze balonul, în loc să şuteze spre poartă, deşi se afla în poziţie de „unu la unu” cu portarul advers. Replica oaspeţilor a venit în minutul 19, când un jucător al Sănătăţii a trimis balonul în bara transversală, după o învălmăşeală în careul zălăuanilor.
Scorul a fost deschis în minutul 28, când Tăbârţă a reluat balonul în plasă după o lovitură de la colţul terenului, executată de Raul Stanciu. Doar două minute a durat bucuria gazdelor, deoarece, în minutul 30, Alberto Vălimăreanu l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă pe Andrei Ceaca, tot Ceaca fiind cel care a transformat şi penalty-ul.
Zălăuanii au preluat din nou conducerea în minutul 53, prin Alexandru Pop, dar formaţia de la poalele Meseşului nu a putut să-şi păstreze avantajul până la final, iar clujenii au restabilit pentru a doua oară egalitatea în minutul 79, prin Alexandru Gaşpar.
FC Zalău: Cristian Man – Alberto Vălimăreanu, Tonko Robert, Ionuţ Blaga, Alex Neagotă (min. 66, Vlad Tohat), Louis Copilescu (min. 49, Sergiu Bercean), Ibrahim Jamilu, Alex Flueraş, Raul Stanciu, Cristian Tăbîrţă şi Alex Pop (min. 56, Paul Gheţu). Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)
Sănătatea Cluj: Tudor Mare – Valer Balatici, Dan Matei, Ionuţ Ţârlea, Ionuţ Horgoş, Alex Gît (min. 73, Vasile Mihalache), Andrei Someşan, Emanuel Negru, Kis Csaba, Alexandru Gaşpar (min. 90, Mihai Rotar) şi Andrei Ceaca. Antrenor principal: Marius Semeniuc
Vom reveni.

Leave a Comment