HC Zalău, în faţa ultimului turneu de verificare din această vară

Cu două săptămâni înaintea debutului noii ediţii a Ligii Naţionale de handbal, HC Zalău participă la ultimul turneu de verirficare din această vară. Echipa condusă de Gheorghe Tadici s-a deplasat la Kisvarda, în Ungaria, pentru a participa la competiţia organizată de formaţia locală.
„Am o relaţie de prietenie de peste 30 de ani cu domnul Tadici, de aceea există reciprocitate atunci când organizăm turnee de pregătire. La competiţia pe care o organizăm, participă echipa din Zalău, încă o formaţie din Ungaria şi un club din Slovacia. Sunt trei stiluri diferite de joc, iar scopul nostru şi al celorlalte echipe este de a ne pregăti şi pentru cupele europene, nu doar pentru întrecerile interne”, ne-a precizat Matefi Estera, antrenoarea formaţiei Kisvarda.
Turneul din Ungaria va debuta vineri dimineaţa, la ora 9:30, cu jocul dintre HC Zalău şi formaţia ungară, Bekescsaba NKSE Elore, urmând ca la ora 11:30, Kisvardai KS să întâlnească Iuventa Michalovce, din Slovacia. Tot vineri, la ora 16:30, Bekescsaba se va duela cu echipa din Slovacia, iar de la ora 18, Zalăul lui Tadici va înfrunta formaţia gazdă.
Sâmbătă dimineaţa sunt programate ultimele două partide. Începând cu ora 10, HC Zalău va întâlni Iuventa Michalovce, iar de la ora 11:30 este programat duelul celor două formaţiia din Ungaria, Kisvarda şi Bekescsaba.

Leave a Comment