Handbalistele lui Tadici vizează a patra victorie a sezonului

Situată pe locul opt în Liga Naţională, cu trei victorii şi patru înfrângeri, HC Zalău nu concepe decât varianta victoriei în duelul de sâmbătă, pe care-l va susţine pe teren propriu, împotriva echipei HCM Slobozia. De cealaltă parte, antrenorul oaspetelor, Gheorghe Covaciu, dispune de un lot destul de valoros, câteva jucătare cu experienţă în primul eşalon, având şi handbaliste din străinătate. Revenită în Liga Naţională după un an în eşalonul secund, echipa din Slobozia spear să rămână în Liga Naţională la finele sezonului, mai ales că lotul din acest an pare mai bun decât  cel din urmă cu două sezoane.

Echipa zălăuană are nouă puncte în acest moment, dar, cu puţină şansă, ar fi avut cel puţin 11, dat fiind faptul că la Bistriţa a pierdut în ultimele 3 secunde, iar la Craiova, în ultimele 25.

Partida dintre HC Zalău şi HCM Slobozia este programată la ora 11, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.

În cadrul etapei a VIII-a au mai fost programate duelurile: Gloria Buzău – Minaur Baia Mare, Rapid Bucureşti – Dunărea Brăila, CSM Bucureşti – Dunărea Brăila, CSM Bucureşti – Măgura Cisnădie, SCM Craiova – CSM Slatina şi Gloria Bistriţa – SCM Râmnicu Vâlcea. Ultimul meci va avea loc în luna ianuarie a anului viitor, iar în devans s-a disputant partida dintre Corona Braşov şi “U” Cluj, încheiată cu scorul de 33 – 30.

Leave a Comment