Două victorii şi o înfrângere pentru juniorii de la CSS Zalău

Echipa de juniori III a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a fost gazda celui de-al doilea turneu din cadrul primei faze a Campionatului Naţional de volei, eveniment desfăşurat în sala de sport a Liceului Tehnologic „Mihai Viteazul” din Zalău. Adversarele echipei zălăuane au fost CSM Câmpia Turzii, CSS 2 Baia Mare şi CSS LAPI Dej, ultima fiind una dintre favoritele la titlul naţional.
Jucătorii pregătiţi de Dan Onuţe au înregistrat două victorii şi o înfrângere, continuâns să se situeze pe poziţia secundă după turneul de la Zalău.
În primul meci, zălăuanii au dispus cu 3 – 0 de CSM Câmpia Turzii, scor cu care au învins şi echipa din Baia Mare. La fel ca în primul turneu, CSS Zalău nu a putut învinge nici de această dată echipe din Dej, în faţa căreia a cedat după numai trei seturi.
„Sunt foarte mulţumit de evoluţia copiilor, cu toate că mă aşteptam la o evoluţie mai bună în meciul cu CSS LAPI Dej. Totuşi, este o diferenţă de valoare vizibilă între cele două echipe, având în vedere că noi facem două antrenamente săptămânal, iar cei de la Dej fac zilnic două antrenamente. Lipsa de omogenitate îşi spune cuvântul”, a precizat antrenorul Dan Onuţe.
Al treilea turneu din cadrul Campionatului Naţional este programat în perioada 24 – 25 ianuarie, însă CSS Zalău va sta, având în vedere că în Seria E sunt înscrise cinci echipe. La primul turneu a stat CSM Câmpia Turzii, iar la Zalău nu a evoluat Avântul Torpi Mureşul Târgu Mureş.
CSS Zalău: CSS Zalău: Flaviu Bălean, Sergiu Fărcaş, Raul Cristea, Solyom Norbert, Darius Mândruţ, Raul Abrudan, Răzvan Lucaciu, Adrian Ciontoş, Cătălin Miclea, Tudor Lazăr, Denis Fazakas şi Andrei Şamşudan. Antrenor: Dan Onuţe

One Thought to “Două victorii şi o înfrângere pentru juniorii de la CSS Zalău”

  1. Camelia

    Noutate absoluta, doar acum!
    Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: concam68@gmail.com

Leave a Comment