Două partide în deplasare pentru campioana României

Revenită în obiectiv în ultima etapă a sezonului regulat, Volei Municipal Zalău va susţine sâmbătă primul meci din play-off-ul Diviziei A1. Campioana ediţiei trecute va evolua în deplasare, împotriva echipei Arcada Galaţi, formaţie situată pe trei în campionat.
Scorul este egal între cele două echipe în disputele din sezonul regulat. Gălăţenii s-au impus în tur cu 3 – 1, scor cu care a câştigat şi Zalăul în retur. A fost primul meci cu bulgarul Nikolay Jeliazkov pe bancă, cel care în sezonul trecut a pregătit şi Arcada Galaţi.
Arcada Galaţi arată mai bine în acest moment din punct de vedere al valorii lotului, dar zălăuanii speră să se întoarcă cu un rezultat favorabil de la malul Dunării.
„Am obţinut o victorie importantă la Dinamo, care ne-a readus pe loc de obiectiv. În partea a doua a campionatului, toate meciurile vor fi grele, fiindcă se întâlnesc cele mai bune şase echipe. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să ne concentrăm cât mai bine şi ne îndeplinim obiectivul. Suporterii noştri vor fi foarte imprtanţi la meciurile de pe teren propriu, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut în această fază a competiţiei”, ne-a declarat căpitanul Zalăului, Leonardo Dal Bosco.
Partida dintre Arcada Galaţi şi Volei Municipal este programată sâmbătă, la ora 17, în Sala Sporturilor din Galaţi. Este singurul meci din play-off care nu va fi transmis de DigiSport, celelalte două fiind televizate.
Volei Municipal va evolua în deplasare şi în etapa a doua a play-off-ului, pe terenul celor de la Craiova.
Tricolorul Ploieşti şi CSM bucureşti este programat vineri, la ora 17:30, iar partida dintre Steaua şi Craiova, duminică, la ora 13:30.

One Thought to “Două partide în deplasare pentru campioana României”

  1. Anonim

    Baietii se gandesc la plecare in alte zari,nu se mai consuma si se feresc de accidentari…

Leave a Comment