Daniel Sabou, reales pentru încă patru ani în fruntea fotbalului sălăjean

Daniel Sabou va conduce şi în următorii patru ani destinele fotbalului sălăjean, fiind reales sâmbătă, în cadrul Adunării Generale Ordinare, preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal.
„Vreau să mulţumesc membrilor afiliaţi pentru încrederea acordată. Cred că dacă nu respectam proiectul cu care am venit în faţa lor în 2015, nu m-ar fi votat astăzi (sâmbătă, n.r.) pentru a doua oară. Au optat pentru continuitate, ceea ce înseamnă că am făcut ceva în primii patru ani. În următorul mandat vom veni cu mai multe proiecte. Vreau, de asemena, să-i mulţumesc domnului preşedinte FRF, Răzvan Burleanu, pentru faptul că a acceptat invitaţia mea de a fi alături de noi la acest eveniment, dar şi celor şase colegi de AJF-uri care au ţinut să fie alături de mine. Vreau să le transmit celor opt membri afiliaţi care nu m-au votat că vor face parte din aceaşi familie, pentru că numai împreună putem îmbunătăţi faţa fotbalului sălăjean. Voi face tot posibilul ca Sălajul să aibă în viitorul apropiat şi o echipă de Liga a III-a, fiindcă judeţul merită acest lucru”, a declarat Sabou.
Dintre cei 49 de membri afiliaţi cu drept de vot prezenţi la Adunarea Generală de sâmbătă, 41 l-au votat pe Daniel Sabou, în timp ce Doru Matei, celălalt candidat, a obţinut 8 voturi.
Pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi au fost patru candidaturi: Marius Cozma, Bogar Horaţiu, Marius Paşca şi Nicolae Danciu.
Marius Cozma a fost ales din primul tur, obţinând 42 de voturi, iar pentru al doilea vicepreşedinte s-a ajuns în turul doi, unde Bogar a „strâns” 25 de voturi, iar Marius Paşca, 23, un vot fiind declarat nul. Bogar este la al doilea mandat de vicepreşedinte, în timp ce Marius Cozma a fost ales în premieră în această funcţie.
„Numărul mare de voturi pe care l-a obţinut Daniel Sabou reconfirmă proiectele implementate la nivelul judeţului şi, în acelaşi timp, o colaborare foarte bună pe care a avut-o cu membri afiliaţi dar şi cu Federaţia Română de Fotbal. Sălajului îi lipseşte o echipă de Liga a III-a în acest moment, mai ales că la nivel de juniori s-au înregistrat rezultate destul de bune, iar toţi aceşti copii au nevoie să facă pasul spre o echipă de seniori. Este mult mai uşor să faci pasul spre o echipă de Liga a III-a dacă este la tine în judeţ. Cred că toţi factorii locali, pe de-o parte AJF Sălaj, pe de altă parte Primăria Zalău şi Consiliul Judeţean Sălaj pot să pună la punct un proiect comun astfel încât să existe, din nou, o echipă de Liga a III-a. Acest lucru presupune şi o investiţie în infrastructură, fiindcă, în ultima mea vizită aici, am văzut că vestiarele de la Stadionul Municipal nu arată prea bine. Am avut o discuţie în acest sens şi cu domnul Doru Ţârle, consilierul domnului primar şi cred că se poate face ceva în acest sens în perioada următoare”, a afirmat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Funcţia de secretar al AJF sălaj va fi ocupată, în continuare, de Leontin Moga, în timp ce preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri rămâne Gabriel Bârjac.

One Thought to “Daniel Sabou, reales pentru încă patru ani în fruntea fotbalului sălăjean”

  1. Hagi (Tudose)

    Nu as vrea sa fiu presedintele asociatiei de fotbal intr-un judet,in care nu exista fotbal.

Leave a Comment