Cupa Zalăului – KARATE SHOTOKAN

Duminica,14.10.2018, a avut loc cea de-a XVI-a editie a turneului de Karate Shotokan dotat cu trofeul “CUPA ZALAULUI” , eveniment gazduit de sala de sport a C.T. A.P.Ilarian din Zalau. Multumim gazdelor noastre !
Actiunea face parte din proiectul “KARATE- Sanatate si Performanta in Anul Centenarului”, program demarat da catre M.T.S. prin D.J.S.T. Salaj sub denumirea de “ROMANIA IN MISCARE”.
Competitia a fost organizata de C.S.Omega din Simleu Silvaniei, in parteneriat cu D.J.S.T.Salaj si in colaborare cu Clubul Copiiilor din Simleu Silvaniei. La acest traditional concurs au participat peste 120 de sportivi din Maramures, Satu Mare, Bihor si Salaj, care s-au intrecut in probe de Kumite, sectiunile W.K.F. si Shobu Ippon.
A fost un regal de karate, o atmosfera deosebita, familia A.N.A.K. s-a reunit din nou, iar sportivii au evoluat intr-o maniera demna de un concurs national, fara accidente si cu un fair-play desavarsit.
Lotul salajean a fost alcatuit din 30 de sportivi de la C.S.Omega din Simleu Silvaniei, C.S. Coste din Jibou si Cercul de Karate al Clubului Copiilor din Simleu Silvaniei, care au avut o evolutie foarte buna, iar la final au obtinut nu mai putin de 8 locuri I, 16 locuri II si 12 locuri III. Au urcat pe prima treapta a podiumului: Toma Medeea, Pop Maia, Pop Tania(2), Croitoru Cezar, Mandel Krisztian, Pasca Antonio si Bal Matei. Locuri II au obtinut: Filip Amira, Ciobancai Nicola, Costea Ana, Rad Ioana, Bede Alexander, Ratiu Ian, Bakai Patrik, Vaida Ionut, Cionca Gabriel, Chereches Marius, Bal Matei, Gal Nicolae(3), Ilinca Marius, Borz Eduard. Pe locurile III s-au situat urmatorii: Bal Luca, Ambrus Matei, Huluban Antonio, Barsan Daniel, Chis Imre, Mandel Krisztian, Balog Raul, Gal Nicolae, Moldovan Alexandru(2), Borz Eduard si Ilinca Marius.
Au arbitrat fara repros: Demjen Geza, Coste Calin, Armas Cristian, Perta Mihai, Ardelean Mihai, Stelian Mihalcea, Szentgyiorgyi Silvia, supervizati de catre Takacs Mihaly, Duta Viorel si subsemnatul !
Felicitari tuturor, si pentru ca o parte din acesti sportivi, vor reprezenta Romania la Campionatul European de la Albena, din Bulgaria, saptamana viitoare, nu pot decat sa le urez mult, mult succes !
Prof. Pop Gheorghe

One Thought to “Cupa Zalăului – KARATE SHOTOKAN”

  1. […] Sursă: Cupa Zalăului – KARATE SHOTOKAN – Magazin Sălăjean […]

Leave a Comment