„Cupa Consiliului Judeţean Sălaj” a rămas la Zalău

Evoluţii oscilante, dar rezultate favorabile pentru HC Zalău la turneul organizat vineri şi sâmbătă în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău, eveniment la care au fost invitate SCM Slatina, SCM Craiova şi Universitatea Cluj.
Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a reuşit trei victorii din tot atâtea partide susţinute, ocupând locul I la final, dar au fost şi momente în care evoluţia echipei l-a nemulţumit pe antrenorul Gheorghe Tadici.
Zălăuancele au debutat cu o victorie la limită, scor 20 – 19 împotriva echipei din Slatina, iar în al doilea duel al turneului, Craiova a învins tot la limită, 27 – 26 Universitatea Cluj. Clujencele s-au impus în reuniunea de după-amiază cu 29 – 26 în disputa cu slătincencele, iar Zalăul lui Tadici a învins cu 28 – 25 Craiova.
Sâmbătă s-au disputat ultimele două partide. Craiova s-a impus în primul joc cu 20 – 16 în duelul cu SCM Slatina, iar Zalăul avea nevoie de victorie în partida cu „U” Cluj. După o primă parte în care jocul zălăuancelor nu a fost deloc pe placul profesorului Tadici, oaspetele au intrat la vestiare cu 14 – 8. Apostrofate la pauză în special pentru desele greşeli făcute la finalizare, zălăuancele au revenit spectaculos în partea secundă, iar Teodora Popescu a marcat în ultima fază golul victoriei pentru 26 – 25, scor prin care HC Zalău a ocupat prima poziţie la final.
Cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Bianca Curmenţ, de la SCM Craiova, iar cea mai tehnică jucătoare, Florina Chintoan de la Universitatea Cluj.

foto: Mircea Pauşeniuc

One Thought to “„Cupa Consiliului Judeţean Sălaj” a rămas la Zalău”

  1. Anonim

    Tadici a plecat de la sala la pauza meviului cu UCluj. ????? A avut motive
    Cateva paralele cu handbalul si nesimtiye rau !

Leave a Comment