Claudiu Băican a ajuns în Liga a V-a Sălaj după ce a activat în Italia şi în primul eşalon din România

Înfiinţată în vara anului trecut, la scurt timp după desfiinţarea clubului FC Zalău, Sporting Zalău, noua echipă din Liga a V-a Sălaj îşi propune să promoveze în eşalonul patru la finalul acestui sezon.
În urmă cu câteva zile, conducerea echipei zălăuane a reuşit un transfer de marcă, legitimându-l pe portarul Claudiu Băican. În vârstă de 29 de ani, goalkeeper-ul zălăuan a evoluat în trecut la diferiteechipe din campionatele româneşti, dar, timp de şase ani a activat şi în Italia, la formaţiile Benevento Calcio, Latina Calcio şi Valle d’Agoste. În urmă cu patru ani, zălăuanul s-a întors în România, evoluând în prima ligă, la Săgeata Năvodari. Au urmat evoluţii la formaţiile FC Zalău, Olimpia Satu Mare şi, ultima dată, la Unirea Tăşnad.
Cunoscând o mare parte dintre componenţii echipei Sporting, Băican s-a arătat încrezător în proiectul noului club de fotbal din municipiu, acceptând să pună umărul la promovarea echipei în Liga a IV-a, apoi în eşalonul trei.
Tot în această lună, conducerea clubului Sporting Zalău l-a transferat pe Gabriel Ionuţ Cozea, jucător ce a evoluat în prima parte a sezonului la Sănătatea Cluj.

Leave a Comment