Bulgarul Nikolay Jeliazkov este noul antrenor al campioanei Volei Municipal Zalău

La scurt timp după ce a anunţat rezilierea contractului cu antrenorul Marian Constantin, conducerea campioanei Volei Municipal Zalău a ajuns la un acord cu bulgarul Nikolay Jeliazkov. Tehnicianul Bulgar nu va fi la prima aventură în campionatul României, antrenând anul trecut formaţia Arcada Galaţi.
„Totul s-a întâmplat foarte repede, deoarece abia astăzi (marţi, n.r.) am fost contactat. Ştiu că Volei Municipal Zalău este o echipă cu un nivel competitiv ridicat, ştiu cum joacă, iar acest lucru mă va ajuta. Nu îmi place să vorbesc despre viitor, dar voi încerca să readuc echipa la un nivel ridicat. Va trebui să fim uniţi, mai ales că urmează faza a doua a campionatului, care este foarte importantă”, ne-a declarat, în exclusivitate, antrenorul Nikolay Jeliazkov.
Nikolay Jeliazkov a fost numit antrenor al formaţiei de pe Dunăre în luna martie a anului trecut, câştigând cu Arcada Galaţi singurele trofee din istoria clubului: Cupa şi Supercupa României.
Jeliazkov a decis să se despartă de echipa gălăţeană în luna noiembrie a anului trecut, chiar după victoria în faţa Zalăului din Supercupa României, motivând că punctele sale de vedere în ceea ce priveşte voleiul sunt diferite faţă de cele ale conducerii clubului Arcada.
Printre rezultatele tehnicianului bulgar se numără şi medalia de argint obţinută cu echipa naţională a Bulgariei la Campionatul European din 2015.

2 Thoughts to “Bulgarul Nikolay Jeliazkov este noul antrenor al campioanei Volei Municipal Zalău”

  1. Feher

    voi si sportul salajean sunteti exclusivi :)))

  2. FEHER

    exista oare antrenor de valoare liber la ora asta ?

    raspuns / DA Marian Constantin si Nikolay Jeliazkov

    Ce cuplu de valoare ???!!! NIKOLAY J – Nicolae B

    Si toti condusi de Vasile si SOTIA

Leave a Comment