Barajul pentru desemnarea campioanei judeţene la fotbal, în pericol de a se disputa

Programat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj în data de 19 iulie, respectiv 26 iulie, meciul de baraj dintre Sportul Şimleu şi Rapid Jibou este în pericol de a se disputa. Federaţia Română de Fotbal nu permite încă desfăşurarea competiţiilor de amatori, etapa de relaxare prevăzută pentru data de 1 iulie fiind amânată.

Primele dueluri din fotbalul sălăjean erau cele din semifinalele Cupei României, programate pentru data de 5 iulie, care nu au mai avut loc, reprezentanţii AJF Sălaj urmând să ia o altă decizie în privinţa stabilirii câştigătoarei Cupei României.

În cazul în care nu vor fi permise organizarea competiţiilor de amatori nici după data de 15 iulie, preşedintele AJF Sălaj a precizat că, cel mai probabil, la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a va merge echipa de pe primul loc, adică Sportul Şimleu.

„Sperăm, în continuare, ca Federaţia Română de fotbal să permită disputarea partidelor pentru amatori din data de 15 iulie. În acest fel, ne-am încadra în program şi am putea organiza cele două jocuri dintre Sportul Şimleu şi Rapid Jibou. Dacă nu se va permite acest lucru, singura variantă rămasă este îngheţarea campionatului, iar în aceste condiţii, echipa de pe primul loc va merge la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, iar echipa de pe locul secund se va califica la faza naţională a Cupei României”, a explicat Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.

Leave a Comment