Atleţii de la LPS „Avram Iancu” Zalău, medaliaţi la Cupa României

Atleţii de la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău au avut o comportare bună la ediţia din acest an a Cupei Românie la cros, rezervată seniorilor, tineretului, juniorilor şi copiilor şi desfăşurată la Băile Felix.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Cătălin Marian, care se află în ultimul an la juniori III. Sportivul pregătit de Teodor Bidian a reuşit o cursă foarte bună pe distanţa celor patru kilometri, iar la final a urcat pe prima treaptă a podiumului.
Marian a urcat pe podium şi în clasamentul pe echipe, clasându-se pe locul trei cu formaţia liceului, din care au mai făcut parte Claudiu Meleg, Rareş Nisipeanu şi Florin Rusu.
Claudiu Meleg a terminat cura de patru kilometri pe locul 14, Rareş Nisipeanu s-a clasat pe locul 24, iar Rusu, pe locul 31.
„La juniori III, ne-am îndeplinit obiectivul atât la individual, cât şi la echipe. Cătălin Marian este un atlet de perspectivă, cu calităţi foarte bune”, ne-a declarat antrenorul Teodor Bidian.
Cătălin Marian a devenit, în această vară, dublu campion naţional, clasându-se pe primul loc în probele de 1.500 metri şi 3.000 metri plat, la Campionatul Naţional rezervat juniorilor III. Atletul zălăuan a fost inclus, în urma rezultatelor, în lotul naţional de perspectivă al României.
Clubul Sportiv Şcolar Zalău l-a avut reprezentant în cursa de juniori III pe Andrei Oneş, sportiv ce s-a clasat pe locul 35 la final.
Echipa de junioare III a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu”, alcătuită din Denisa Şomai, Ioana Cosma, Patricia Prodan şi Raluca Petran, s-a clasat pe locul patru. Denisa Şomai s-a clasat cel mai bine la final, terminând cursa de trei kilometri pe locul 15.
La copii II, Marius Giamănu, s-a clasat pe locul 15 la masculin, iar la feminin, Raluca Gorcea a ocupat locul 34 la final. Feher Zsolt s-a clasat pe locul 35 în cursa rezervată copiilor I. „Cei trei sportivi care au participat la categoria copii, practică atletismul de doar câteva luni”, a mai afirmat Teodor Bidian.

One Thought to “Atleţii de la LPS „Avram Iancu” Zalău, medaliaţi la Cupa României”

  1. Anonim

    Se poate ? Nici un cuvant despre marea „speranta” si facator de premiere (penibile) a sportului salajean ?! Sau marele lui laudator si-a pierdut graiul?

Leave a Comment