Atleta de la CSM Zalău, Daniela Cîrlan, locul 13 la Ekidenul din Japonia

Echipa României, din care a făcut parte şi Daniela Cîrlan, sportivă legitimată la CSM Zalău, s-a clasat pe ultimul loc la Ekidenul din Japonia, clasându-se la final pe locul 13, din tot atâtea participante. Pe lângă sportiva pregătită de Lorena Boberschi, din delegaţia României au mai făcut parte: Cristinel Irimia, Nicolae Soare, Luminiţa Achim, Marius Ionescu şi Liliana Danci, delegaţia fiind condusă de Traian Badea, Monia Iagăr şi Ion Bură.

Primul care a intrat în concurs a fost Cristinel Irimia, iar pe primul schimb a urmat Daniela Cîrlan. Din păcate, Irimia a terminat pe ultimul loc primii 5 kilometri din cadrul cursei, iar atletei legitimate la CSM Zalău i-a fost greu să revină, terminând următorii 5 kiloemtri în 32 de minute şi 10 secunde. Totuşi, antrenoarea Lorena Boberschi consideră că „timpul înregistrat de Cîrlan este unul bun, având în vedere că ea nu a făcut în acest an decât pregătire de semifond şi fond”.
Pe cel de-al doilea schimb a urmat Nicolae Soare, care a parcurs distanţa de 10 kilometri într-o oră, 2 minute şi 21 de secunde. Luminiţa Achim, Marius Ionescu şi Liliana Danci au efectuat ultimele trei schimburi în echipa României, toţi trei clasându-se, ca şi colegii lor, pe locul 13.
Ekidenul din Japonia este un maraton-ştafetă, în care se aleargă pe o distanţă de 42, 195 kilometri. Pe primii 5 kilometri aleargă băieţi, următorii 5 kilometri sunt parcurşi de fete, continuându-se cu 10 kilometri – băieţi, 5 kilomteri – fete, din nou 10 kilometri – băieţi, iar pe ultima parte, 7,195 de kilometri, aleargă, din nou, fetele.
Clasament final: 1. Kenia, 2. Japonia, 3. Rusia, 4. Japonia II, 5. SUA, 6. Noua Zeelandă, 7. Germania, 8. Canada, 9. Australia, 10. Franţa, 11. Ucraina, 12. Echipa din Chiba, 13. România.

One Thought to “Atleta de la CSM Zalău, Daniela Cîrlan, locul 13 la Ekidenul din Japonia”

  1. Anonim

    INTERPELARE ADRESATA ORGANIZATIEI PSD SALAJ SI SENATORULUI GHEORGHE POP

    Autor: Cetateanul Consternat
    Circumscriptie electorala: Nr. 33 Salaj
    Colegiul electoral: Nr. 2, Zalau-Salaj
    Grup Politic : Niciunul

    Obiectul interpelarii – Pana Cand?

    Stimabililor politicieni,
    Pana cand ii veti permite cetatenei Daniela Elena Fizesan – Chisbora, membru PSD Salaj, sa se ocupe cu raspandirea unor zvonuri malitioase in legatura cu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop?

    Cu deosebita consideratie,
    Cetateanul Consternat

Leave a Comment