Două clasamente pentru cei mai buni sportivi ai Sălajului

Gala Sportului din Sălaj este programată vineri, 20 decembrie, de la ora 14, în Sala „Avram Iancu” din cadrul Primăriei

După ani la rând în care au avut loc tot felul de discuţii contradictorii între sportivi şi antrenori, pe de-o parte, iar de cealaltă parte, reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj, instituţia condusă de Adrian Fărcaş va întocmi în acest an două clasamente pentru cei mai buni sportivi din judeţul Sălaj. „Pentru a nu mai exista discuţii şi acuze din partea sportivilor şi antrenorilor, am decis să alcătuim în acest an două clasamente pentru cei mai buni sportivi ai Sălajului. Va fi un clasament pentru cei care practică sporturi neolimpice, iar altul, pentru cei a căror ramură sportivă este olimpică”, ne-a dezvăluit directorul DJST Sălaj, Adrian Fărcaş.
Având în vedere că Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) nu a alocat nici până în acest moment suma promisă DJST Sălaj pentru anul 2013, sportivilor premiaţi li se vor oferi doar cupe şi diplome. „Situaţia financiară la Direcţie este una foarte critică, iar în acest an nu am beneficiat de niciun leu din partea MTS. Sperăm, totuşi, ca până la finalul anului să ni se aloce suma promisă, pentru a putea organiza Gala Sportului. Sportivii merită cel puţin o cupă şi o diplomă după un an în care au obţinut rezultate notabile pentru judeţ”, a mai precizat directorul DJST Sălaj.
Instituţia condusă de Adrian Fărcaş a trimis tuturor cluburilor din judeţ, până în data de 20 noiembrie, o solicitare prin care structurile sportive să prezinte cele mai bune rezultate obţinute în acest an.
Clasametul final nu va fi, însă, întocmit decât săptămâna viitoare, după revenirea sportivilor legitimaţi la CS Terra Kid Zalău de la Campionatul European de karate tradiţional din Serbia.
Gala Sportului din Sălaj va avea loc în data de 20 decembrie, de la ora 14, în Sala „Avram Iancu” din cadrul Primăriei.

2 Thoughts to “Două clasamente pentru cei mai buni sportivi ai Sălajului”

  1. Sportiv adevarat

    Inca o actiune bifata de trantorii de la DJTS Salaj care nu au nici un fel de implicare in prformanta sportiva din judet. este singura ocazie cand se baga in seama si ei. O institutie ce va reveni judetului care trebuie desfiintata fara regrete de nici un fel . cati sportivi adevarati sau antrenori de antrenori au stat de vorba despre sport de perfomanta in acest an cu Farcas ???? Cred ca nici macar intamplator. La cate competitii sportive a-ti vazut slujbasi platiti bine de la ac DJTS ??????? Asadar odata cu descentralizarea ,Consiliul Judetean terbuie sa-i descentralizeze pe acesti privitori de 8 ore la TV si jucatori de remy….O rusine ca acesti neispraviti sa faca clasamente cu sportivi pe care niciodata nu i-au vazut la fata ..Sau cu antrenori….RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Anonim

    INTERPELARE ADRESATA ORGANIZATIEI PSD SALAJ SI SENATORULUI GHEORGHE POP

    Autor: Cetateanul Consternat
    Circumscriptie electorala: Nr. 33 Salaj
    Colegiul electoral: Nr. 2, Zalau-Salaj
    Grup Politic : Niciunul

    Obiectul interpelarii – Pana Cand?

    Stimabililor politicieni,
    Pana cand ii veti permite cetatenei Daniela Elena Fizesan – Chisbora, membru PSD Salaj, sa se ocupe cu raspandirea unor zvonuri malitioase in legatura cu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop?

    Cu deosebita consideratie,
    Cetateanul Consternat

Leave a Comment